silvershadow
Emekli
- İsim
- Murat İNCİ
Değerli Hocam;Orijinalden alıntı: ozan_kKafamda fiyatı uygun olması nedeniyle 1,2 midline manuel tsi var. Ama bu modelde o çok istediğim ön ve arka park sensörleri takılamıyor. nlar içinse sanırım comfortlinea yükseltmem gerekiyor ve sürüş konfor pakedi almam gerekiyor. arada 5000 tl oynuyor. Benim alacağım model 52 bin diğeri yani comfortline 57 bin.
ayrıca bu modellerde 2 yıllık garanti olduğunu düşündüm. dsg motor almayacağımdan sizce ilave garanti almam gerekir mi?
Sizin vesilenizle Yusuf Hocama teşekkür ederim.Orijinalden alıntı: ozan_kDeğerli paylaşımlarınız teşekkür ederim.
[mentioned]SILVERSHADOW[/mentioned] [mentioned]Yusuf.Terzi[/mentioned]
Belirttiğiniz gibi gereksiz gördüğümüz özellikler olsa dahi olmazsa olmazlar nedeniyle sanırım kararımı 1,2 tsi man. comfortline+sürüş konfor pakedi olarak değiştireceğim . Jantların 16" olması bile tek başına beni cezbediyordu, onun yanında comfortline modeline yalnızca ön-arka park sensörünü içeren sürüş konfor pakedi takılacak olması kararımı etkiledi.
bir iki sorum daha olacak müsadenizle,
-büyük jantların performans veyahut yakıt tasarrufu gibi avantajı var mıdır?
-sürüş konfor pakedini yalnızca hız sabitleyici+park sensörü olarak biliyordum ancak mesajınızdan anladığım kadarıyla bu paketle birlikte highline direksiyonu, geri viteste aynanın kaldırımı göstermesi özellikleri de bulunuyor. Doğru mu anlamışım. Highline direksiyon nedir? Zaten comfortline'ın direksiyonu bildiğim kadarıyla kumandalı ve araç bilgisayarı ve müzikçaları kumanda edebiliyoruz.
Yusuf hocam garantiyi uzatmayın diye belirtmişsiniz. bunun nedeni acaba servislerin birçok hatada sorunu kullanıcıya yıkması nedeniyle ortaya çıkan hizmet memnuniyetsizliği midir? yoksa araçların -beyaz eşyalardaki aynı mantıkla- zaten 5 yıldan sonra sorun çıkarmaya başlaması mıdır?
Foruma hoş geldiniz hocam. 110ps çekişi düşük kalmaz. 2.0 ile farkı 140 üzeri hızlarda anca hissedersiniz bence. Bu kadar dizel sevdanız varsa yılda kaç km yaptığınızı sorabilir miyim.TolgANL dedi:Oncelikle bu forumu kuran arkadasima tesekkur ediyorum.. Bende konulari DH `da gorerek buraya giris yaptim..
Forumu biraz inceledim fakat Golf 7 2.0 TDi 150 PS. ile ilgili konu goremedim..
Hali hazirda 3 senedir Golf 6 2.0 TDI 140 PS Highline kullaniyorum.. Gelecek sene icin Golf 7 `ye gecmeyi dusunuyorum..
Yine HighlineTDI satin almayi dusunuyorum ama hangisi olacagina karar veremedim.. 1.6 TDI 110 PS ile 2.0 TDI 150 PS arasinda kararsiz kaldim.. TDI 110 PS `in cekis gucunun dusuk kalacagindan cekiniyorum.. Bu konuda yorumlara acigim..
Değerli Hocam aramıza hoş geldiniz.TolgANL dedi:Oncelikle bu forumu kuran arkadasima tesekkur ediyorum.. Bende konulari DH `da gorerek buraya giris yaptim..
Hali hazirda 3 senedir Golf 6 2.0 TDI 140 PS Highline kullaniyorum.. Gelecek sene icin Golf 7 `ye gecmeyi dusunuyorum..
Yine HighlineTDI satin almayi dusunuyorum ama hangisi olacagina karar veremedim.. 1.6 TDI 110 PS ile 2.0 TDI 150 PS arasinda kararsiz kaldim.. TDI 110 PS `in cekis gucunun dusuk kalacagindan cekiniyorum.. Bu konuda yorumlara acigim..
Yilda 40.000 km. altina nadiren dusuyorum. Kullandigim Golf 200.000 km. yi devirdi, degistirme zamani geldi..Foruma hoş geldiniz hocam. 110ps çekişi düşük kalmaz. 2.0 ile farkı 140 üzeri hızlarda anca hissedersiniz bence. Bu kadar dizel sevdanız varsa yılda kaç km yaptığınızı sorabilir miyim.Oncelikle bu forumu kuran arkadasima tesekkur ediyorum.. Bende konulari DH `da gorerek buraya giris yaptim..
2.0 motora verilecek vergi ve al sattaki zararına göre ben 1.4 ACT alırdım Hem de dizele göre sessiz sakin olurdu.