Akü bitik start stop çalışmıyor diye kapattım bu sefer ışıkta her durduğumda eko uyarı start stop u etkinleştirin uyarısı alıyorum start stop u açıyorum aracın enerji htiyacı yüksek yine devreye girmiyor velhasıl zor be allah kimseyi bitik aküyle sınamasınEko önerileri kapatın bence, olmadık yerde ötüp uyarı verip dikkat dağıtıyor. Yok camlar açık gitmeyin yok şu yok bu vs.
Varta agm taktırmayı düşünüyorum servis mi sanayi mi kararsızım hala.Eko öneriler ile start/stop'u kapatırsanız uyarı almazsınız.
Yalnız dikkat edin akü sizi yolda bırakmasın şakası yok çünkü çat diye gidiyor ve marş basmıyor. Benim aracım otoparkta iken çalışmadı uyarı bile vermedi, daha doğrusu ilk uyarısında marş basmadı. Yol yardım gelmeden çalıştıramadım.
Hocam çok bekletmeyin değişin gitsin, nasıl olsa yakın zamanda bitecek. havalar soğudukça sabah çalışmama riski artıyor.Akü bitik start stop çalışmıyor diye kapattım bu sefer ışıkta her durduğumda eko uyarı start stop u etkinleştirin uyarısı alıyorum start stop u açıyorum aracın enerji htiyacı yüksek yine devreye girmiyor velhasıl zor be allah kimseyi bitik aküyle sınamasın