Alakası var mı bilmiyorum ama bugün arabayı yikattim iç dış. Arabayı aldim ve kızımı almak için okula gittim. Kızımı alıp eve dönerken markete uğrayıp ekmek aldım. Arabayı çalıştırdığımda yol bilgisayar ekranında hata ESC hata Start -stop Hata Park freni gibi bir sürü hata uyarısı yaptı araç ve hemen video çekimi yaptım. Arabayı stop etmeden önce bazı uyarı ışıkları yandı bazısı yanıp söndü. Arabayı tekrar stop ettim ve çalıştırdım. Bu sefer sorunsuz çalıştı ancak sadece start-stop hatası verdi. Media ekranında araç durumunu açtım ve hata start-stop yazıyordu. Start-stop u kapatinca hata siliniyor ama açınca hata uyarısı çıkıyor. Ve eve kadar aracı kullandım start-stop açık olmasına rağmen araç stop etmedi. Araçtan indikten sonra kaputu açıp anormal birşey var mı diye bakayım dedim ama normalini bilmediğim için anormal birşey göremedim. Sadece fotosunu eklediğim motor kapağının arkasında alüminyum kağıt gibi bişey dışarı sarkmış gibi geldi bana. Ama dedigim gibi belki de normal bir pozisyon.
Moral sıfıra indi tabi.
Daha 1 aylık araç. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aramızda diye böyle bir konu açtım. Sorunla alakalı sitede Arama yaptım ama bulamadım.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Moral sıfıra indi tabi.
Daha 1 aylık araç. Daha önce böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu aramızda diye böyle bir konu açtım. Sorunla alakalı sitede Arama yaptım ama bulamadım.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi