@taakaa Beklemenizi tavsiye etme sebebim Golf 8 almanız için değildi, ben sevemedim yeni kasayı.@frknyldrm evet donanımlar güzel highlineda ama aracımı tutucam muhtemelen yeni kasa gelince düşünmek daha mantıklı gibi. Eski kasaya üstüne para verip gecmek aklıma yatmadı o sebeple konuyu açtım zaten
@taakaa Hocam 20 bin fark vermeyin, alternatif olarak farları orjinal alıp aracı satarken stock farları ile satılabilir.
Hocam aynen Furkan hocamın dediği gibi, neler neler yapıyorlar, Biraz pahalı'da olsa eminim J far çıkma bulursunuz. Ama elinizdeki güzelim arabayı vermeyin. VW çıkarı olmasa hayatta bu takası yapmaz. Bugün sıfır KM dizel DSG Comfortline + Sürüş Konfor + Işık Paket + Sunroof aldığınızda 1.5 TSI Highline'dan daha pahalıya geliyor (Kış paketi ve Geri Görüş fiyatlarını bilmiyorum, o yüzden eklemedim) yada aynı paraya geliyor. Ee o zaman? 9000 KM'de tertemiz bindiğiniz aracın yakıt sistemini daha çok yakan bir araca yalnızca J farlar ve kayan led stoplar için geçirmeye gerek var mı? Yani bence yok, ama son karar tabiki sizin.@Aliiii aslında en kritik donanım yani aklıma takılan led farlar malesef retrofitle çözemiyorum o işi, taiwan malları da malumunuz.