Ahmet Tokmak
Üye
Herkese iyi akşamlar. Bugün Memlekete dönüş yolunun 200. km sinde otobanda ön camın sağ tarafına ufak bir taş geldi. Başta sadece çarpma sesi duydum ancak çatlak farketmedim. Sonra sağ aynaya bakarken aracın camının sağ tarafında bozuk para denecek kadar küçük bir çatlak farkettim. Araçtan indim elimle yokladım tırnağım nerdeyse geçmiyodu bile. Tam camın dip tarafında olduğu için fazla sorun olmaz diye düşündüm. Yoluma devam ettim ama daha 5-6km gitmeden o ufacık çatlak bu hale geldi. Şehir dışında olduğum için cama herhangi bir müdehale yapabilmem mümkün değildi. Kalan 300 km yol boyunca çizik daha fazla büyümedi bu şekilde eve geldim. Şimdi sorum şu bu çatlak cam değiştirmeyi gerektiriyor mu? Cam olayından hiç anlamıyorum tamiri vs var mı olur mu? Ya da bu şekilde ne kadar idare edebilirim sizce. 2. sorum kaskom yok memlekete gelince yaptırmayı düşünüyordum açıkcası çünkü 2. aracım olduğu için fazla kullanmıyordum golfü. Kasko yaptırıp serviste değişim yapma şansım olur mu? Ya da hiç kaskoya bulaşmasak acaba servis ne kadar değişir bu camı? Babam da serviste ne işin var çok güzel camcılar var git oralarda ucuza değişirler diyor kafam karıştı.