Arkadaşlar herkese hayırlı günler bol kazançlar
2012 Jettam var Vag com aldım gizli özellikleri açtım sadece açamadığım
*AMERİKAN PARK
*ARKA SİNYALLERİN STOPLAR İLE SENKRONİZE OLMASINI (bazı yerlerde CORVETTE SİNYAL DİYE GEÇİYOR)
AÇTIKLARIM
DWA Onayı: Kapıları anahtardan açıp-kapatırken kornanın dat dat ötmesi. ( Yol bilgisayarından kapatılabilir)
Gündüz farları devrede iken sinyal verilen tarafın gündüz farının sönüp sinyalin yanması
Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 veya 5 kereye yükseltilmesi
TSC: Ani kalkışlarda direksiyondaki titremenin kapatılması
Kadran Selamlama: 2012 6.ay üretim sonrası araçlarda
Ek Yakıt :Boş deponun kaç lt olduğunu gösteren menü
Dönüşe Duyarlı Sis Farı
Coming Home
Gündüz sürüş farlarının ön yol bilgisayarından kapatılıp açılabilmesi
Ani frenlemede dörtlülerin yanması
Rain-Closing: Yağmur kapatma özelliği, araç kitlendikten 1 dakika sonra devreye girer ve açık cam varsa otomatik tüm açık camlar kapanır.
Coming Home & Leaving Home özelliklerinin Park + Sis Farları yanacak şekilde kodlanması
Sis farları ile uzun farların senkron yanması
Park esnasında çevre aydınlatması: Kısa farlar aktif iken vites R konumuna alındığında ön sislerin yanması
Otoban Farı: Far anahtarı AUTO konumunda iken hız 140km/h ve üstüne çıktığında kısa farların otomatik yanması, 65km/h ve altına düştüğünde otomatik olarak kısa farlar söner.
Başka bildiğiniz var ise YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ?
HERKESE TEŞEKKÜRLER !
2012 Jettam var Vag com aldım gizli özellikleri açtım sadece açamadığım
*AMERİKAN PARK
*ARKA SİNYALLERİN STOPLAR İLE SENKRONİZE OLMASINI (bazı yerlerde CORVETTE SİNYAL DİYE GEÇİYOR)
AÇTIKLARIM
DWA Onayı: Kapıları anahtardan açıp-kapatırken kornanın dat dat ötmesi. ( Yol bilgisayarından kapatılabilir)
Gündüz farları devrede iken sinyal verilen tarafın gündüz farının sönüp sinyalin yanması
Şerit değiştirirken verilen kısa sinyalin 3 kereden 4 veya 5 kereye yükseltilmesi
TSC: Ani kalkışlarda direksiyondaki titremenin kapatılması
Kadran Selamlama: 2012 6.ay üretim sonrası araçlarda
Ek Yakıt :Boş deponun kaç lt olduğunu gösteren menü
Dönüşe Duyarlı Sis Farı
Coming Home
Gündüz sürüş farlarının ön yol bilgisayarından kapatılıp açılabilmesi
Ani frenlemede dörtlülerin yanması
Rain-Closing: Yağmur kapatma özelliği, araç kitlendikten 1 dakika sonra devreye girer ve açık cam varsa otomatik tüm açık camlar kapanır.
Coming Home & Leaving Home özelliklerinin Park + Sis Farları yanacak şekilde kodlanması
Sis farları ile uzun farların senkron yanması
Park esnasında çevre aydınlatması: Kısa farlar aktif iken vites R konumuna alındığında ön sislerin yanması
Otoban Farı: Far anahtarı AUTO konumunda iken hız 140km/h ve üstüne çıktığında kısa farların otomatik yanması, 65km/h ve altına düştüğünde otomatik olarak kısa farlar söner.
Başka bildiğiniz var ise YARDIMCI OLABİLİR MİSİNİZ ?
HERKESE TEŞEKKÜRLER !