thelakayit
Üye
Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim. 2013 dizel comfortline basic xenon bulunan ve high bcm modülüne sahip aracıma 15 tatilinde gelmesiyle birlikte eklemek istediğim bazı özellikleri eklemeye çalışıyorum.İlk olarak eski aracımda olan ve eksikliğini cok hissetiğim yapmur ve far sensörünü eklemek istedim.Sağolsun gruptaki bir arkadaşımızdan ürünleri temin ettim .Kendisi inanılmaz yardımcı oldu Söktüm eski sensörü çıkarttım içindeki jeli sildim tertemiz yaptım .Kodlamalarınıda eksiksiz bir şekilde yaptım diye düşünüyorum bu grupta paylaşıldığı şekilde olduğu gibi .
Fakat bazı sorunlar var arkadaşlar mesela gündüz tünele girdim yandı güneşin alnına çıktım saatlerce sönmedi,ya da karanlığa girdim yanmadı çıktım aracı stop edip çalıştırdım geri yandı falan filan belkide kodlarım yanlış şimdi iki tane konu açacağım daha önceden açılmış ama netleşmiş mi bilemiyorum soruların hepside cevap bulmamış gibi.
Öncelikle 4 çeşit sensör var hepside aliexpressde sorduğumda golf 7 e uyuyor deniliyor satıcılar tarafından .Sensörler aşağıda
1. 8U 0 955 559 B
2 8U 0 955 559 C
3. 8U D 955 559 B
4. 5Q0 955 559 B (dört gözlü eski tip sanırm)
1.Sorum şu üstatlara
Arkadaşlar net bir şekilde bu sondaki harflerin anlamını ve 8u0 ile 8ud kodlarının farkının ne olduğununu bilen var mıdır?
2.sorum en güncel far yağmur sensörü kodu değerleri hala eski paylaşılan kodmudur ?( düşük değeri 12 lx yüksek değeri 46400 lx olan)
Bendeki sensör 8uD olan.
Fakat bazı sorunlar var arkadaşlar mesela gündüz tünele girdim yandı güneşin alnına çıktım saatlerce sönmedi,ya da karanlığa girdim yanmadı çıktım aracı stop edip çalıştırdım geri yandı falan filan belkide kodlarım yanlış şimdi iki tane konu açacağım daha önceden açılmış ama netleşmiş mi bilemiyorum soruların hepside cevap bulmamış gibi.
Öncelikle 4 çeşit sensör var hepside aliexpressde sorduğumda golf 7 e uyuyor deniliyor satıcılar tarafından .Sensörler aşağıda
1. 8U 0 955 559 B
2 8U 0 955 559 C
3. 8U D 955 559 B
4. 5Q0 955 559 B (dört gözlü eski tip sanırm)
1.Sorum şu üstatlara
Arkadaşlar net bir şekilde bu sondaki harflerin anlamını ve 8u0 ile 8ud kodlarının farkının ne olduğununu bilen var mıdır?
2.sorum en güncel far yağmur sensörü kodu değerleri hala eski paylaşılan kodmudur ?( düşük değeri 12 lx yüksek değeri 46400 lx olan)
Bendeki sensör 8uD olan.
Moderatör tarafında düzenlendi: