Öncelik yumuşak hamur ise; Nokian WetProof (finlandiya üretimi olanlar), Conti Premium Contact 6, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 bunlara bakabilirsiniz fakat hem yumuşak hamur hem de uzun ömür ikisi bir arada olması biraz işin mantığına aykırı..Merhaba arkadaşlar, malum kış ayındayız ne yaz lastiği diyeceksiniz ama bulunduğum konumda pek kış olmadığı için kış lastiği almadım ve yazlıklarım bayağı eridi yenisini almayı planlıyorum. Bütçem lastik başı max.500-550 diyebilirim. Kriterlerim sağlam uzun ömürlü olsun beni yarı yolda bırakmasın istiyorum gerisi orta seviyelerde olsa da olur. Şimdiden tavsiye veren herkese teşekkür ederim.
Not: Lastiğin yumuşak hamurlu olması tercihim.
Sava intensa uhp 2 Pişman olmazsın.Merhaba arkadaşlar, malum kış ayındayız ne yaz lastiği diyeceksiniz ama bulunduğum konumda pek kış olmadığı için kış lastiği almadım ve yazlıklarım bayağı eridi yenisini almayı planlıyorum. Bütçem lastik başı max.500-550 diyebilirim. Kriterlerim sağlam uzun ömürlü olsun beni yarı yolda bırakmasın istiyorum gerisi orta seviyelerde olsa da olur. Şimdiden tavsiye veren herkese teşekkür ederim.
Not: Lastiğin yumuşak hamurlu olması tercihim.
Yumuşak hamurdan kastınız nedir?Not: Lastiğin yumuşak hamurlu olması tercihim.
Onunla alakalı xl olmasından dolayı tavsiye edilmedi bana xl olunca ne farkı var ?@MuhammedMichelin Pilot Sport 4 tavsiye ederim 17 inç takım eskitip 18 inç janta geçtiğim zaman yine PS4 ile devam ettim gayet güzel bir lastik.
Michelinde xl olmasından dolayı tereddütte kaldım :/Fiyat/performans olarak Dunlop SP Sport FM800 önerebilirim. Memnun kalırsınız bence.
Edit: Bahsettiğim lastiğin tane fiyatı ortalama 430-450 arası. Bütçenizin hepsini kullanarak Michelin PS4 ve Continental CPC6 da alabilirsiniz.
bridgestone mu goodyer mı dersiniz ?Öncelik yumuşak hamur ise; Nokian WetProof (finlandiya üretimi olanlar), Conti Premium Contact 6, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 5 bunlara bakabilirsiniz fakat hem yumuşak hamur hem de uzun ömür ikisi bir arada olması biraz işin mantığına aykırı..
xl ye gerek yok diyorsunuzMichelinde ps4 de 91v modelinde extra load(xl) yoktur 94w modeli xl dır golf için kemik gibi bir lastiktir gereksizdir