@HERKES
Kasko sigortasında sınırsız İMM nedir?
Aracınızla %400 hatalı şekilde arkadan 2020 model Audi A8 araca çarptınız tosladınız
Sıfır Audi A8 bayide sanırım 1,6 milyon civarı bişey.
Şimdi bu adama zorunlu trafik sigortanız 41 bin lira ile sınırlı araç başına maddi hasarı öder ve basar gider!
Sonrası ?
Bu Audi A8 in 157 bin liralık hasarının 41 bini tazmin olduktan sonra geriye kalan ?
İşin bu kısmında kaskonuzun İMM teminatı dan karşı tarafın kalan hasarı ödenir!
Sınırsız neden önemli ?
Bu devirde zorunlu trafik sigortasının 41 bin lik teminat değeri komedi bir tutar
İşte böyle bir durumda sınırsız Kasko İMM klozu ile gönül rahatlığıyla arkadan 2-3 milyonluk Ferrari ye Lamborghini ye çarpabilirsiniz ...
Mesela bana başka bir sigorta şirketinden gelen teklifte İMM 100 bin lira ile sınırlı....( Bu durumda %100 kusurla bir Lamborghini aventador pert etmemenizi öneririm)
Alta bana gelen kasko teklifindeki sınırsız İMM teminatı görselini ekliyorum.
En altta da İMM nin tanımını içeren görsel var
Kasko sigortasında sınırsız İMM nedir?
Aracınızla %400 hatalı şekilde arkadan 2020 model Audi A8 araca çarptınız tosladınız
Sıfır Audi A8 bayide sanırım 1,6 milyon civarı bişey.
Şimdi bu adama zorunlu trafik sigortanız 41 bin lira ile sınırlı araç başına maddi hasarı öder ve basar gider!
Sonrası ?
Bu Audi A8 in 157 bin liralık hasarının 41 bini tazmin olduktan sonra geriye kalan ?
İşin bu kısmında kaskonuzun İMM teminatı dan karşı tarafın kalan hasarı ödenir!
Sınırsız neden önemli ?
Bu devirde zorunlu trafik sigortasının 41 bin lik teminat değeri komedi bir tutar
İşte böyle bir durumda sınırsız Kasko İMM klozu ile gönül rahatlığıyla arkadan 2-3 milyonluk Ferrari ye Lamborghini ye çarpabilirsiniz ...
Mesela bana başka bir sigorta şirketinden gelen teklifte İMM 100 bin lira ile sınırlı....( Bu durumda %100 kusurla bir Lamborghini aventador pert etmemenizi öneririm)
Alta bana gelen kasko teklifindeki sınırsız İMM teminatı görselini ekliyorum.
En altta da İMM nin tanımını içeren görsel var