Öncelikle bu konuda çok hassas ve doluyum...
@Yunus Emre cevap aşağı yazıda,
Adana Aykanla olan geçmişim çok eski,ne zaman golf almaya niyetlensem beni vazgeçirmişlerdir.
2010 yılı yazına doğru golf 6 R alma girişiminde de bulundum ama vazgeçtim(vazgeçirmeyi başardılar)o zaman Tarsus Opat a da gitmiştim orada da ilgiyi beğenmemiştim,tipimde ya konuşmamda bir sorun mu var neden ciddiye alınmıyorum diye düşünmüştüm.
2014 Afyon VW bayi, golf R görüşmesi,bana dönüş yapın dedim arayan olmadı.
2014 yaza doğru Aykan golf R görüşmesi sonrası 2 ay dönüş yapılmasını bekledim,aradım,st ye mesaj attım olmadı doğuştan bekledikleri email bir türlü gelmedi,ban dönüş yapılamadı...Vazgeçtim...........
2015 nisan ayı önce Tarsus Opatla görüştüm R dedim,o sipariş üzerine gelir,indirim olmaz, (sanki simit ayran alıyorum)ilgi olması gerekenden azdı.Haklarını yemeyim kahve ikram ettiler o hoştu...
...O zaman dedim ki bari Aykana gideyim oradan alayım(2015 nisan),gittim azmettim ve aldım,bazen paranızla bile mal almak zor olabiliyor...Haaa! işin bir de şu yönü var,zaten ilgi alaka yeterli değil(bayii),bir de ne edyon o para verilir mi,ev al,bmw al,mercedes al lafları istek kaçırıcı cinsten...
Gelelim özlü sözlere,
Burada asıl üzerine alınması gereken Doğuş otodur,sen böyle olmasını istiyorsun,izin veriyorsun ki bayilerin de böyle davranıyor,bayiler arası farklı kanunlar geçerli...
Daha önce de yazmıştım opel,honda,renault,peugeot vs...vs...daha mı profesyonel,hayır bana göre hepsi aynı,hiçbiri olması gerektiği gibi profesyonel değil,hepsi ile hikayelerim vardır fakat burada bahsetmek uygun olmaz...Ama VW bana göre bunların hepsinden bir tık daha üstün ve mevcut bayii profesyonelliği VW ye yakışmıyor...