- İsim
- Mehmet MAKAS
İstediğin CAN tavan olsun yarın çeker atarızenpisagor dedi:Bu arada can tavanlı arkadaşlar foto çekip atsa bizim gözümüz gönlümüz açılsa çok güzel olur yahu
Buyur Can kardeşim. Beyaz renk, bej döşeme, CAN tavanlı bir GOLFenpisagor dedi:Bu arada can tavanlı arkadaşlar foto çekip atsa bizim gözümüz gönlümüz açılsa çok güzel olur yahu
Maşallah Hüseyin Abi, R ayna kapakları da yakıyor, iç foto da isterimtheGenius dedi:Buyur Can kardeşim. Beyaz renk, bej döşeme, CAN tavanlı bir GOLFBu arada can tavanlı arkadaşlar foto çekip atsa bizim gözümüz gönlümüz açılsa çok güzel olur yahu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bende çekerim foto. Yeni gördüm.MSE dedi:@enpisagor Sabah fotoğraf çekecektim unuttum Can kusura bakma ya. Bu arada 14 Aralık'ta Adana'ya geliyorum hafta içi orda kalacağım, müsait olursan görüşelim istediğin gibi incele CAN tavanı
@Umut @mandufla sizlere de bir çağrı olmuş olsun
Hocam 11 Aralık cuma iş çıkışı gidecektim ama aöf sınavları varmış o sebeple pazar sınav çıkışı ya da pazartesi sabah gitmeyi düşünüyorum. . Tüm hafta içi boştayım. 19 Aralık cumartesi günü Urfa'ya gideceğim kuzenim evleniyor. Aynı gün dönerim muhtemelen. Dönüş ise pazar akşam ya da pazartesiye bağlayan gece olacak inşallahmandufla dedi:Bende çekerim foto. Yeni gördüm.@enpisagor Sabah fotoğraf çekecektim unuttum Can kusura bakma ya. Bu arada 14 Aralık'ta Adana'ya geliyorum hafta içi orda kalacağım, müsait olursan görüşelim istediğin gibi incele CAN tavanı
Muhammed hocam Adanaya geliş 14 aralık pazartesi. Dönüşün ne zaman? Pazartesi ben full çünkü.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
14 ü ile başlayan hafta boyunca ordasiniz yani. Salı veya çarşamba öğleden sonra Adanaya gelme ihtimalim olabilir.MSE dedi:Hocam 11 Aralık cuma iş çıkışı gidecektim ama aöf sınavları varmış o sebeple pazar sınav çıkışı ya da pazartesi sabah gitmeyi düşünüyorum. . Tüm hafta içi boştayım. 19 Aralık cumartesi günü Urfa'ya gideceğim kuzenim evleniyor. Aynı gün dönerim muhtemelen. Dönüş ise pazar akşam ya da pazartesiye bağlayan gece olacak inşallahBende çekerim foto. Yeni gördüm.@enpisagor Sabah fotoğraf çekecektim unuttum Can kusura bakma ya. Bu arada 14 Aralık'ta Adana'ya geliyorum hafta içi orda kalacağım, müsait olursan görüşelim istediğin gibi incele CAN tavanı
Muhammed hocam Adanaya geliş 14 aralık pazartesi. Dönüşün ne zaman? Pazartesi ben full çünkü.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yav şu arabayı her gördüğümde içim kıpırdıyor. Allah nazardan saklasın bu nasil bir uyum ve estetiktir. masallah...theGenius dedi:Buyur Can kardeşim. Beyaz renk, bej döşeme, CAN tavanlı bir GOLFBu arada can tavanlı arkadaşlar foto çekip atsa bizim gözümüz gönlümüz açılsa çok güzel olur yahu
Değerli hocammaniax dedi:yav şu arabayı her gördüğümde içim kıpırdıyor. Allah nazardan saklasın bu nasil bir uyum ve estetiktir. masallah...Buyur Can kardeşim. Beyaz renk, bej döşeme, CAN tavanlı bir GOLFBu arada can tavanlı arkadaşlar foto çekip atsa bizim gözümüz gönlümüz açılsa çok güzel olur yahu
hele o ayna kapakları. pasifik maviye taksam sırıtır mı acaba? orjinal miydi bunlar yanlış hatırlamıyorsam?