Benimki 15 aylık ama bizimkide neler yapıyor araç içinde şaşıyorum her yeri kaplatmam lazımatakom dedi:4 yaşındaki oğlum sağ olsun ön koltuğun arkasını ayak izleriyle sürekli kirletiyor, özellikle bu durumdan muzdarip olan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu buldu acaba? internette satılan kılıflara baktım çok basit duruyor
İnşallah zaten olmuş gibi birşey ne kalmış gelmesineYunus Emre dedi:@KabileReisi aynen hocam ben mesela 2 yıldır bu araç için evdekilere dil döküp durdum ilk denemede direkten döndük bu sefer olcak hissediyom 8D
@Orhan Hoca 'm şu şekilde seçenekler mevcut ama ben pek beğenmedimOrhan Hoca dedi:bizde de öyle hocam. bu şekil bir kılıfa rastlamadım.4 yaşındaki oğlum sağ olsun ön koltuğun arkasını ayak izleriyle sürekli kirletiyor, özellikle bu durumdan muzdarip olan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu buldu acaba? internette satılan kılıflara baktım çok basit duruyor
Değerli Hocam,atakom dedi:4 yaşındaki oğlum sağ olsun ön koltuğun arkasını ayak izleriyle sürekli kirletiyor, özellikle bu durumdan muzdarip olan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu buldu acaba? internette satılan kılıflara baktım çok basit duruyor
Tchibodan aldığınız ürünün linkini gönderebilir misiniz sayın hocam?silvershadow dedi:Değerli Hocam,4 yaşındaki oğlum sağ olsun ön koltuğun arkasını ayak izleriyle sürekli kirletiyor, özellikle bu durumdan muzdarip olan arkadaşlar nasıl bir çözüm yolu buldu acaba? internette satılan kılıflara baktım çok basit duruyor
Koltuk arkası koruyucuları genellikle ön koltukların kafalıklarına asılıyor ve genellikle bol cepli organzer şeklinde. Açık renk koltuklarınız varsa şeffaf kılıf biçiminde olanları da gördüm.
Bir dostuma araba alınca hediye almıştım Tchibo dan. Baktım kaliteli bir tane de kendime almıştım ileride işe yarar diye.
Benim size önerim koltuklarda bulunan hava yastıklarının açılmasını önlemeyecek şekilde koltuk kafalıklarına asılması. Rengi, kalitesi size kalmış.
Olur hocam neden olmasın zamanla durum el verdikçe yapılır birşeyler araç gelsindeYunus Emre dedi:@KabileReisi ilk yaptigim araba cok guzeldi tek eksigi AAC di neyse bunuda modifiye etcez artik malum sitede cift u led li xenon buldum istanbulda 1750 tl satiyo kasko ya da fatura keseriz işletirsin dediler alcam gibi biraz holojenlerle takilirim basta