Muhammet-vag
Yeni Üye
- İsim
- Muhammet
Arkadaşlar yakın zamanda yetkili serviste salıncak burç sesi için gidip yağlatıp yada değişim yaptıran var mı varsa maliyeti nedir
@Muhammet-vag Aralık ayında salıncak burçlarının değişimini yaptırdım özel serviste ses kesildi@Muhammed peki ne zaman yaptırdınız ve ses kesildimi
benim araçta 2018 ve vw bayiden 0 km olarak alındı, bu dediğiniz tak tuk sesler yaklaşık 6-7 ay sonra benden de gelmeye başladı, baktılar ettiler ama bir şey yok dediler. her şey yolunda sıkıntı yokmuş. yaklaşık 1 ay sonda 30.000 km bakımına gideceğim tekrar soracağım bu konuyu.@Muhammet-vag Selamlar, gecen hafta aracın yıllık bakımı için doğus otoya gittim.
Bikaç sikayetim vardı, şöför tarafının ön lastığında kasislerden yada ufak cukurlardan gecerken tak tuk ses geliyordu. Bu arada bu ses aracı aldıktan 5-6 ay sonra gelmeye başladı. (arac 2018 model sıfır aldım)
Hallederiz dediler, aracı teslim aldım. Burcları yağlamışlar vs vs. Ses aynen devam ediyor, hiç bir değişme yok. Ayrıca şunuda belirtmen isterim ki, kasislerden baya yavaş geçerim 10km nin altına düşerim, kasislerden geçerken firene basmam öncesinde basarım, arabama iyi davranırım yani arkadaşlar.
Sonuc olarak ses devam etmekte, boyle lastik kasise çıkarken değilde kendini bırakırken tak diye bir ses. Anlamadım, çözemedim gitti.