Olmadı, şimdide Controller refused to send a seed! error 37: Regured time delay not expired şeklinde hata verdi.Hocam oranın şifresi "20103" bunu bi deneyin. Veya "31347" eğer buna rağmen hata veriyorsa pc den usb tamamen çıkartın programıda kapatıp tekrar açın ve aynı panele direkt giriş yaptıktan sonra ilk önce securty acces'i girin. Şifreyi vermezse bu 2 şifreden ilk önce 31347 olmazsa tekrar aynı işlemleri yaptıktan sonra bu sefer 20103 deneyin.
Kabloda Mı bir problem var acaba? Kabloyu taktıktan sonra TEST yapıyor musunuz? Herşey OK olarak çıkıyor mu?Olmadı, şimdide Controller refused to send a seed! error 37: Regured time delay not expired şeklinde hata verdi.
Test yapıyorum ve hepsi OK olarak görünüyor ve kaydediyorum, daha sonra Select > 09-Cent. Elect. > Security Access-16 menüsünde kod yazmamız gereken yerde şifreyi gösteren popup çıkmıyor. Onun için sanırım hiç bir şifreyi kabul etmiyor.Kabloda Mı bir problem var acaba? Kabloyu taktıktan sonra TEST yapıyor musunuz? Herşey OK olarak çıkıyor mu?
Daha önce girmediğim Biryer olsa olmuyor derdim fakat sürekli girilen bir kanal, hocam ya yazılımı kaldırıp yeniden kurun yada farklı bir pc ile arabaya bağlanın, sorun yazılımsal olabilir.Test yapıyorum ve hepsi OK olarak görünüyor ve kaydediyorum, daha sonra Select > 09-Cent. Elect. > Security Access-16 menüsünde kod yazmamız gereken yerde şifreyi gösteren popup çıkmıyor. Onun için sanırım hiç bir şifreyi kabul etmiyor.
Hocam şifre girmek gerekmiyor olabilir. Şifre girmeden değişiklik yapabildiniz mi ?31347-20103-S12345 denedim olmuyor. Yazılımı kaldırdım tekrar kurdum yine olmadı ilk mesajdaki hatayı veriyor.
Şöyle bir durum var, mesela;
F5-Information Electr. > Security Access-16 > S12345 kodunu girip geri görüş kamera kaodlaması yapabiliyorum.
42-Door Elect. Driver > Security Acces-16 > 04354 şifresini girip Kumandadan ayna katlama foksiyonunu yapabiliyorum.
Sadece 09-Cent. Elect. > Security Access-16 > 31347 şifreyi kabul etmiyor. Burada popup şeklinde gireceğimiz şifre belirtilmiyor.