Merhabalar aku konusunu bulamadığından tekrar konu açmamak adına buraya yazıyorum...
Start stop hatası daha öncede olmuştu 1.200 km uzun yolculuğum da 400. Km civarı sönmüş ve sorunsuz start stop çalışiyordu bugün tekrar yandı malumunuz araç kullanılmıyor evdeyiz 1 haftadır velhasili akuden olduğu belli zaten aracım 2014 tsı orinal aküsü çok bile dayandı diyebilirim...
Sormak istediğim 2 konu var
1. Aracı geri vitese takınca dikkatimi çekti geri vites lambası yanıp sönüyor akuden olabileceğini sanmıyorum Daha önce böyle birşeyler karsilasmadım olabilir mi aku den ?
2. Sormak istediğim akum 12v 59mh 320 a din 640A fakat satılık bulamadım ya 60 mh var ya da daha düşük ama 59 yok mecbur servise mı gitmek zorundayım orjinalini almak istiyorum açıkçası orjinal sıfır 2020 tarihli aku nereden alabilirim servise gitmek istemiyorum sinir ettiler beni nasıl ki
Neymiş 2018 den bu zaman a kadar servis e gitmemiş golf lerin bakim ücreti 740 tl mis de bana 910 tl mis süreklı her yıl giderim...
Arkadaşım da var aynı 2014 onu arıyor adiyaman vimsa en son 2018 de getirmişsiniz aracı kampanya var diyor ben fiyat almak için arıyorum siz geleli 7 ay olmuş zibuzu şu bu her neyse 910 diyorlar terbiyesizlik resmen sadık müşteriye pahalı gelmeyene indirim her neyse....
Bide 3 silecek orjinal
)
baya değsik oldu ama velhasili orjinal silecek ve orjinal aku istiyorum güvenilir bir yerden bilginiz varmidir...
saygılarimla....