Merhaba bayağı bir araştırma yaptım ve sizlere de tavsiye ederim. 250₺ olarak anlaştık kaliperlerin temizlenmesi astarı boyası verniği vs. Ortalama 2saat işlemleri bitmesi... Maslakta çok yere sordum 600₺ rakamlar...
Gelelim firmaya, işletmenin sahibi Fatih kardeşim. Kendisi Avek Seat Bölümünde serviste yetkili iken şartlar da anlaşamama durumlarından dolayı ayrılıp Pars Car Service kurmuş. VW Özel servis olarak hizmet veriyor. beyaz_garage apo usta vsvsvs çok iyi tanıyorlar... servisten yönlendirme de dahil beyaz_garage yay değişimi vs tüm işler için Fatihi adres gösteriyor. Kesinlikle güvenilir. Bu arada dün sabah görüşmeye gittiğimde aracımın bakımınıda yaptırdım.
Bize öze...
Adres bilgisi; Fatih bey; +90 (505) 341 16 97
İkitelli Osb. Bağcılar güngören san sit 1. Blok n:23 Başakşehir/İstanbul Türkiye
https://instagram.com/parscarservice?igshid=oqejdpkorbo4
Kaliper Boyama : 250₺
Spor yay Montajı 250₺
Tüm bakım malzemeleri size ait sadece işcilik 150₺
Örnek bir kaç uygulama benim araçta hafta içi yapılacak...
Ben orada görüşürken beyaz_garage ortaklarından metin de yeni aldığı mk7,5 1.4 aracına dizel voglant 4,5cm yay taktırdı yani benzili araca dizel olurmu muhabbeti yaparken neden olmasın dedi ve sonuç bence süper oldu...
Gelelim firmaya, işletmenin sahibi Fatih kardeşim. Kendisi Avek Seat Bölümünde serviste yetkili iken şartlar da anlaşamama durumlarından dolayı ayrılıp Pars Car Service kurmuş. VW Özel servis olarak hizmet veriyor. beyaz_garage apo usta vsvsvs çok iyi tanıyorlar... servisten yönlendirme de dahil beyaz_garage yay değişimi vs tüm işler için Fatihi adres gösteriyor. Kesinlikle güvenilir. Bu arada dün sabah görüşmeye gittiğimde aracımın bakımınıda yaptırdım.
Bize öze...
Adres bilgisi; Fatih bey; +90 (505) 341 16 97
İkitelli Osb. Bağcılar güngören san sit 1. Blok n:23 Başakşehir/İstanbul Türkiye
https://instagram.com/parscarservice?igshid=oqejdpkorbo4
Kaliper Boyama : 250₺
Spor yay Montajı 250₺
Tüm bakım malzemeleri size ait sadece işcilik 150₺
Örnek bir kaç uygulama benim araçta hafta içi yapılacak...
Ben orada görüşürken beyaz_garage ortaklarından metin de yeni aldığı mk7,5 1.4 aracına dizel voglant 4,5cm yay taktırdı yani benzili araca dizel olurmu muhabbeti yaparken neden olmasın dedi ve sonuç bence süper oldu...
Son düzenleme: