Hayırlı olsun., fakat üretici kışlık olarak 18 jant kullanımını önermemekte bilginiz olsun..!!Selamın aleyküm, kışlık olarak kullandığım geneva jantı 18 e çevirmek istiyorum.
Lastiklerle beraber fotoğraf ekliyorum (Biraz kirli kusura bakmayın)fakat piyasa hakkında bir fikrim yok tavsiyelerinize göre jant+lastik fiyat belirliyip ilan açmayı düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler Ekli dosyayı görüntüle 28605Ekli dosyayı görüntüle 28604Ekli dosyayı görüntüle 28606Ekli dosyayı görüntüle 28607
Değerli Ali Hocam;Hayırlı olsun., fakat üretici kışlık olarak 18 jant kullanımını önermemekte bilginiz olsun..!!
-Birinci sebebi güvenlik; neden çünkü yağmur, kar vs.. zeminlerde lastiğin yere temas eden yüzeyi ne kadar artarsa tutunma o kadar azalır.. Rally araçlarına bakın toprak ve karlı parkurlarda incecik lastikler kullanırlar.,Değerli Ali Hocam;
18 JAnt ile Kışlık Kullanmaktayım, Şuana kadar herhangi bir problem yaşamamış olsam da 16-17 ebat jant elbette daha rahat olacaktır. Yalnız aklıma GOLF R veya benim araç gibi opsiyonlu 18 veya 19- 20 ebat fabrikasyon araçların kışlık kullanımı neden 18 ebat olmasın diye sorular geliyor.
Burada amaç aracın daha az hırpalanması ve ekonomi odaklı Üretici tavsiyesi olsa gerek. Mekanik olarak Olmaması değil sanırım. Keyifli Forumlar diliyorum.