Beyazkurt63
Üye
Merhaba arkadaşlar orjinal çıkma ayna seti
arıyorum set olması lazım elinde olan varsa talibim
arıyorum set olması lazım elinde olan varsa talibim
Iyi günler Hocam nereden aldınız benimde aklımda var alma düşüncesi paylaşabilirseniz aldığınız yeri ne kadara maal oldu?Orjinal çıkma bulmanız zor olur, son kullanıcıların amacı katlanır aynaya geçmektir, belki oto çıkmacılarda bulursunuz ama onlarda sıfırı kadar fiyat isterler, iki seçeneğiniz var, ya servisten tanesine 1200 TL verip orijinal alacaksınız, yada benim aldığım gibi OEM ürün alıp takacaksınız, ben 2 gün önce taktım, sorunsuz ve mükemmel çalışıyor, eğer ilgilenirseniz aldığım yeri size yazarım,
Bence aciktan yazın forum amaci bilgi paylasimiHerkese özelden cevap yazdım arkadaşlar, güvenilir, ilgili ve dürüst bir arkadaş. Mailorder ile kredi kartından çekim yapabiliyor. Kodlama konusunda da kablonuz varsa yardımcı oluyor.
Fiyat nedir bilgi olsun diye soruyorum ben su an düşünmüyorum[mention=18317]Beyazkurt63[/mention] Ürünü Manisa’da bu işlerle ilgilenen avvagcom isimli firmadan aldım. Orijinal aynanızdaki tüm fonksiyonlar çalışıyor. Geri viteste aşağı inme olayı da çalışıyor.