Herkese selamlar iyi günler dilerim. Aracım 7 Yaşında 79 Binde 1.4 tsi 122.60 Bin e kadar Yetkili Servis Bakımlı. 75 Binde Kendim Mann Filtre seti ve Mobil 1 5W30 ile bakımını yetkili servis pahalı geldiği için özel serviste yaptırdım. Aracı alırken kendim çok titiz birisi olduğum için Güvendiğim özel serviste Debriyajı,Triger kayışını,V Kayışını,V kayış gergi bilyasını,Arka balatasını,Şanzıman ve Fren Hidrolik yağlarını,Bujilerini Platin buji ile ve Lastiklerini Goodyear Efficientgrip Performance yeniledim. Henüz Devirdaim ile bir sıkıntı yaşamadım çok şükür Allah kimseye yaşatmasın! Aracın yaşı ve Km itibariyle Yetkili Serviste Zubizu indirimi(%30) ile Devirdaimi ve G13 Antifirizi yeniletme düşüncem var.Antifiriz kontrolünde -20 dereceye kadar dayanabileceği kontrol edildi. 1.4 Tsi motor sahibi arkadaşlar değiştiren yada belirli bir km de sıkıntı yaşayanlar varsa bilgilendirirse sevinirim. Ayrıca Debriyaj değişiminde Volantın durumunda bir problem yoktu. Volant için ortalama bir yıl yada Km söylemek ne kadar doğru olur? Saygılarımla.
Moderatör tarafında düzenlendi: