Bugün vaktim çoktu sanayiye uğrayayım dedim . Hep aklımda olan egr dpf ve emme borularının temizliğini ustaya sorayım dedim . Araç 1.4 dizel polo 130 binde yetkili servis bakımlı. Vagcomla baktığımda 20 gr civarında duruyordu dpfdeki kül . Ustaya yapalım dedim emmeden würthün temizleyicisini sıktık değişik bir uygulama prosedürü var . Üstüne würthün cihazıyla dpf temizliğini yaptık. En sonda emme borusu hava filtresi kazanı vb söküp temizledik . Ben bu kadar etkisi olacağına inanmıyordum . Temizleyici ve katkılarada hep önyargılı bakan bir insandım . Tekrar bağladım cihaza baktım kül seviyesi 0 yola çıktım . Araç 1. Viteste bile sarmıyordu şuan 2. Vitesin sonuna kadar sarıyor. Gidişi baya rahatladı titreşim hala var malum 3 silindir ama eskisine göre daha az . Kendi arabasına 10 binde bir yapıyormuş yakıtın düştüğünü net gözlemledim dedi . Haftasonu depoyu doldurup 1 depoda ne kadar etkidiğini gözlemleyeceğim . Gittim geldim dükkana geri 1.4 tsi golf üzerinde almanların uyguladığı videoyu izledik sarsıntıyı ne yaptılarsa giderememişler en son temizlik ile çözmüşler . Videoyu bulabilirsem eklerim buraya .