Kemal Kapaklı
Üye
- İsim
- Kemal kapaklı
Hallettiğine sevindim güle güle kullanBir işin daha sonuna geldik emeklerinden dolayı tuna hocama , murat hocama , ilker hocama teşekkürlerimi iletiyorum harika bir iş çıkardılar. Sorunsuz şekilde acc ve lıne assist aktivasyon işlemi yapıldı. Uzun far asistanı , emergency assist, trafik işareti tanıma, trafik jam assist aktif edildi. @forjust1day @İlker34
Hayırlı Olsun. Konforlu sürüşler kazasız belasız. Emergency assist özelliğinde aracı yolda dörtlüleri yakıp sol yada orta şeritten en sağ şeride alıp aracı durdurabiliyor mu?Bir işin daha sonuna geldik emeklerinden dolayı tuna hocama , murat hocama , ilker hocama teşekkürlerimi iletiyorum harika bir iş çıkardılar. Sorunsuz şekilde acc ve lıne assist aktivasyon işlemi yapıldı. Uzun far asistanı , emergency assist, trafik işareti tanıma, trafik jam assist aktif edildi. @forjust1day @İlker34
Hocam sadece durduruyor. Sağa almıyor maalesef.Hayırlı Olsun. Konforlu sürüşler kazasız belasız. Emergency assist özelliğinde aracı yolda dörtlüleri yakıp sol yada orta şeritten en sağ şeride alıp aracı durdurabiliyor mu?
Hocam onu hangi araç yapıyor ? Tesla derseniz "belki" derim ama Golf'te hiç böyle birşey duymadım. Direksiyona müdahele edilmediğinde sabitlenen hızı yavaşça düşürmeye başlar ve 4'lü flaşörleri yakar. Ve en sonunda da bulunduğu şeritte durur.Hayırlı Olsun. Konforlu sürüşler kazasız belasız. Emergency assist özelliğinde aracı yolda dörtlüleri yakıp sol yada orta şeritten en sağ şeride alıp aracı durdurabiliyor mu?
Volkswagen MQB platform araçlarında geliştirilmiş 'emergency assist 2.0' ve diğer kombineleriyle sistem video linkindeki gibi çalışmakta ;Hocam onu hangi araç yapıyor ? Tesla derseniz "belki" derim ama Golf'te hiç böyle birşey duymadım. Direksiyona müdahele edilmediğinde sabitlenen hızı yavaşça düşürmeye başlar ve 4'lü flaşörleri yakar. Ve en sonunda da bulunduğu şeritte durur.