Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2019 model aracimdan Depo da 3 çeyrek mazot olunca manevra yaparken depodan lakırdı sesler geliyor yarim depoya inince ses kesiliyor. Benimle ayni durumu yaşayanlar var mı? Servise bununla ilgili gitmek gerekirmi.
Evet hocam, aynı sesi bende duyuyorum, depoyu doldurunca ses gelmeye başlıyor, hele de frenleme yaparken arkadan lok lok diye ses geliyor.Binen çoğu yolcu farketmiyor bile ama biz ince sesleri bile duyuyoruz galiba.
O ses yüzünden yarım depodan fazla yakıt almıyorum. Kronik bi sorun bence bu fiyattaki bi araç için büyük bi ayıp. 20 binlik araçta bile olmayan bi sorun. Bence çözüm bulmaları gerekiyor. Hızlıyken ani frenlemede aracı bile sarsıyor
Sanırım depo içerisinde dalga kıran olmadığından dolayı bu ses geliyor. Öte yandan depo üzerinde bulunan şamandıra, hortum vs. aksamların arada bir yakıt ile temas etmesi ve kurumasının engellenmesi adına arada bir depo fullenmesini tavsiye ederim.
Bendende geliyordu şu anda dalga ve pompa sesi gelmiyor. İlk marşta pompa maksimum çalıştığında çok az bir ses var. En az 4mm kalınlıkta izolasyon ürünü uygulayın..