Merhabalar golf 7.5 aracim var aracimda 35 binde bir sese rastladim aracim 3.5 cm spor yay var aracimin direksiyonunu durur halde manevra yaptigimda kitir kitir ses duyuyorum servise gittigimde buna dokundurma bunda bisey yok dediler standart servisdeki calisan elemanlarin standart alisilmis cumleleri tabikide sanayide iyi bir ustam var gittim sesi dinledi amortisor kule bilyasi dedi orjinal parca aldim iki tane sagli sollu kule bilyasi soktuk eskilerini kontrol ettik gayette iyi durumda oldugunu gorduk neyse aldik artik bir kere taktik montajini uyguladik orjinal sase numarasiyla aldigim kule bilyalarini ve sesin yine devam ettigini duydum yani on duzenciye gittim direksiyonu cevirip kaputun altindaki amortisorun kafa vidasina elimizi koyduk ses oralardan geldigine emin olduk direksiyon kutusundan olmadigina emin olduk ama degistirdim kule bilyasi hala ayni sikayetteyim hic bir zarari yok aslinda ama arac icinde inceden bir rahatsiz edici bir ses oluyor buda kafada soru isaretleri birakiyor haliyle ve bu arada yakin zamanda 400 km yol yaptim ve evime geldigimde aracimdaki o sesin gittiginin farkina vardim ertesi gun sabahinda calistirip hareket ettim ses varmi diye ses tekrar geri gelmis yani bu ne anlama geliyor cidden ben anlamadim servis felan hikaye nereye gitsem dokunma bu sese kalsin diyor stabil vw calisanlari yani bu sikayeti yasayan duzeltebilen bir aydinlatabilir mi tesekkur ediyorum