- İsim
- Mustafa Kemal
Benim Ürün geldi ufak tefek sorunları aşıp montajını yaptım en altta sağda GPS verileri var. Alacak arkadaşlara fikir açısından videosunu yayınlıyorum. Dosyanın boyutu 92.8 mb en iyi kalitede çekim ayarı
Uzun zamandır araç kamerası bakıyordum bu Corona virüsü girince vazgeçtim .lakin bu kansız Çinliler iyi bir indirim yapınca almaya karar verdim .gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama gelmezse en kötü paramı geri alırım diye düşünüyorum. Marka jado fiyat performans ürünü olarak geçiyor
genel olarak artı özellikleri
Kapasitif batarya
gps (trafik polisi ile görüştüğümde GPS kayıtlarını dedil sayıyoruz demişti yani kaza anında hızım belli haklıysam ne ala kanıt )
sigorta bağlantısı olması çakmaklık girişine bağlantıyı sevmiyorum.
piasada satılan viafo ile denk özellikleri var neredeyse 3 de 1 fiyatı .
almamın esas sebebi haklı ilken haksız duruma düşmemek araba çizilmiş çok umrumda değil çizmeseler daha iyi ama
indirimden önce 400 küstüre geliyordu .
Uzun zamandır araç kamerası bakıyordum bu Corona virüsü girince vazgeçtim .lakin bu kansız Çinliler iyi bir indirim yapınca almaya karar verdim .gelirmi gelmezmi bilmiyorum ama gelmezse en kötü paramı geri alırım diye düşünüyorum. Marka jado fiyat performans ürünü olarak geçiyor
genel olarak artı özellikleri
Kapasitif batarya
gps (trafik polisi ile görüştüğümde GPS kayıtlarını dedil sayıyoruz demişti yani kaza anında hızım belli haklıysam ne ala kanıt )
sigorta bağlantısı olması çakmaklık girişine bağlantıyı sevmiyorum.
piasada satılan viafo ile denk özellikleri var neredeyse 3 de 1 fiyatı .
almamın esas sebebi haklı ilken haksız duruma düşmemek araba çizilmiş çok umrumda değil çizmeseler daha iyi ama
indirimden önce 400 küstüre geliyordu .
Moderatör tarafında düzenlendi: