İngilizler yelkenli gemilerine binmişler .. avustralya / yeni zelanda hoooppp anaaa ne güzel yaşanacak yer bulduk lan diye zıplamışlar . feda ettikleri bir can yokÜstakıl düğmeye bastı ve dünya düzeni değişiyor Coronavirus bunu çok hızlandırdı. 2008 krizinde Bush denen puş Allah ne verdiyse kapital sistemin çöküşünü ertelemek için dolar bastı bizimkilerde TL dolara karşı değer kazandı kriz bizi teğet geçti diye göbek attılar. Bankacılık ile bugünlere geldik ve olmayan parayı satan bankalar şu an bitmiş durumda. Bırakın araba almayı zor günler bizi bekleyebilir. Akıllı bir yatırımcı elindeki parayla altınını alır çekilir kenara sistemin çöküşünü izler. Ekonomistler yırtındı önlem alın diye ama bakalım gün ola hayır ola inşallah cenab-ı hak bu olaylardan bizleri en az zararla kurtulan kullardan eyler .
Kişisel almayın. Çevremde, ve bence bu forumda da bir kaç hafta içinde her şeyin normale döneceğini düşünen o kadar çok insan var ki şaşırıyorum, Yani genel anlamda yazdım, size yönelik bir eleştiri değildi. Ve maalesef önümüzdeki haftalar - aylarda sanki sahip olma değil var olma savaşı vereceğiz gibi geliyor bana.durumun ciddiyetini algılayamadığımı düşünmeniz saçma
Ama şimdi fikrinizi merak ettim. Paylaşmaz mısınız?Kendi fikrimi yazmadım
Çok eski değil 2009 da aklımızı başımıza alıp Atatürk ilkelerini benimseyerek devlet yönetilseydi çayımızı kahvemizi alıp TV karşısında rahat rahat avp ve amerika yı izlerdik.İngilizler yelkenli gemilerine binmişler .. avustralya / yeni zelanda hoooppp anaaa ne güzel yaşanacak yer bulduk lan diye zıplamışlar . feda ettikleri bir can yok
böyle beleş vatana can kurban ! demeli ingilizler
ben önce koronaya sonra sefalete yenileceksem ? Atatürk'e ahirette açık açık söylemek lazım " maalesef içine ettik kusura bakma "