Hocam size bu saydığınız her firmada yorum yapabilirim. Ecufast direk hazır yazılım atıyo önermiyorum kesinlikle 2014 te poloma attırdım yaktığı yakıta göre gitmiyordu ve bi kaç ücret sorunu yaşadık para iadesi almayan arkadaşlar oldu .
DRECU Özgün abi çok iyi yazılımcıdır benzinli araçlardaki yazılımı çok daha beğeniyorum yani kitabını yazamadığı araç yok kendisini de çok severim.
Megachips Mehmet Gazihan abi dizelde çok ileri seviyededir ancak son zamanlarda yaşanan olumsuz dönüşlerden dolayı siz bilirsiniz diyorum. Eski yazılımım megachipsti ama eskiden iyiydi yakıt ve performans dengesi daha özenle ayarlıyodu.
2CR Ümit abi kesinlikle ince ayar ustası kişiliği yaptığı işin arkadasında oluşuyla öneririm. Biraz ücreti fazla gelebilir ama dyno üzerinde aracınızı görme şansı sunuyo.
MgRemaps Görkem abi . Şuan yazılımım ona ait Çünkü aracım bigTurbo setup 1.6Tdi . İnce ayar ustasıdır kesinlikle öneriyorum.
Paşaoğlu Bekir abi . Bir insanın arabalarla kafayı bozmuş halidir elinden geçmediği araç yok tüm yüklü gündelik araçları çok iyi şekilde yürütmektedir . Hepsinle tanışıklığımız mevcut.
Şuan Paşaoğlu, MgRemaps , Dr.Ecu , 2CR firmalarına gönül rahatlığı ile aracınızı yazdırabilirsiniz.