Arkadaşlar merhabalar herkese, 2015 model comfortline paket golf 7 araca sahibim. Ama gördüğüm konulardan da sebeptir ki comfortline da olsa orijinal bi xenon da olsa replika çift u led de olsa genel olarak kullanıcılar golf 7-7.5 araçların far ve aydınlatmasından memnun değil diye düşünüyorum. Benim de buna benzer bir sıkıntım var, Şöyle ki; aracımda bulunan halojen farları kısacası 100 küsür bin tl lik araca sarı far yakışmıyor düşüncesi ile söktüm ve ikinci el replika çift u led aldım yalnız farların kalitesi, bi xenon özelliğinin olmaması ve sağ led farın azizliğine uğramış olmam sebebi ile farlarımı değiştirip eski halojen farlara geçmeyi düşünüyorum. Bu noktada, basic bi xenon far alsam çıkma olarak en az 4 bin tl gibi bir maliyeti olacak ve xenon olduğu için muayenede sorun yaşayacağım, replika far ile devam etsem replika farın replika olduğu cidden belli oluyor ve araca ucuz kaçıyor. diğer bir seçenekte halojen farların üzerindeki ampulleri söküp yine beyaz değil ama beyaza yakın renklerde bulunan halojen ampul takmayı düşünüyorum. Amacım görünüşü biraz daha güzelleştirmek ve aracın aydınlatma performansını yükseltmek. Bu hususlar dahilinde sizleri çözümü nedir ve bana nasıl bir çözüm önerebilirsiniz? Tekrardan herkese teşekkür ediyor, iyi günler diliyorum.