Uzun araç güvenlik olarak muhtemelen daha avantajlıdır. Ama tam kavşaktan geçerken son sürat gelen bir kamyon araç uzun olmadığı golfe çarpmaz ama jettaya çarpar )) Bir de böyle düşünGolf dedi:Özellikle yoğun nüfusu ve park sorunu olan yerlerde uzun araç herzaman park sorunu anlamına gelir. Şu da bir gerçek, kim ne derse desin uzun araç arkadan gelecek bir darbede içerideki yolcuların güveni için daha avantajlıdır.
Bu trafikte bana yeşil bile yansa geçmeden bakarım sağa sola hocamUzun araç güvenlik olarak muhtemelen daha avantajlıdır. Ama tam kavşaktan geçerken son sürat gelen bir kamyon araç uzun olmadığı golfe çarpmaz ama jettaya çarpar )) Bir de böyle düşünÖzellikle yoğun nüfusu ve park sorunu olan yerlerde uzun araç herzaman park sorunu anlamına gelir. Şu da bir gerçek, kim ne derse desin uzun araç arkadan gelecek bir darbede içerideki yolcuların güveni için daha avantajlıdır.
Ben de bagaj sorunu yüzünden başka modellere markalara yöneldim ama kader Golf'e getirdi iyi ki. Bagajın çözümü çok. Port bagaj gibi. Bagajı full doldurmaya kaç kere ihtiyaç duyacaksınız?bazen kalite malesef yeterli olmuyor, ihtiyaç varsa bir şeye dünyanın en kalitelisi olsun ne fayda.
mesela ben ne kadar golfü sevsemde alamayacağım bir araç. bana, hanımdan ve çocuktan dolayı bagaj lazım. ah keşke golfün bagajı 420 litre falan olaydı jettada 510 litre bagaj var. passatta düşünebilirim ama oda çok büyük ve otomatiği anlamsız pahalı geriye tek alternatif jetta kalıyor vw grubunda.
tabiki golf daha kaliteli daha şık... ama ihtiyaç farklı
bu ihtiyaç biraz kişisel. port bagaj uzun yolda kesinlikle mantıklı bakıyorum ama şehir içi olumsuz bakıyorum. hem çirkin, hem yakıtı olumsuz etkileyecek hemde hırsıza davet çıkaracak birde sök tak uğraş dur. benim ihtiyacım bagaj konusunda düşündüğünüzden daha çok.yusuf dedi:Ben de bagaj sorunu yüzünden başka modellere markalara yöneldim ama kader Golf'e getirdi iyi ki. Bagajın çözümü çok. Port bagaj gibi. Bagajı full doldurmaya kaç kere ihtiyaç duyacaksınız?bazen kalite malesef yeterli olmuyor, ihtiyaç varsa bir şeye dünyanın en kalitelisi olsun ne fayda.
mesela ben ne kadar golfü sevsemde alamayacağım bir araç. bana, hanımdan ve çocuktan dolayı bagaj lazım. ah keşke golfün bagajı 420 litre falan olaydı jettada 510 litre bagaj var. passatta düşünebilirim ama oda çok büyük ve otomatiği anlamsız pahalı geriye tek alternatif jetta kalıyor vw grubunda.
tabiki golf daha kaliteli daha şık... ama ihtiyaç farklı