Yaklaşık 4 ay önce aranıza kocaeli izmitten katıldım bu zamana kadar golf ile ilgili birçok şeyi burdan öğrendim herkezin emeğine sağlık adım enis @Ender hocam ile özelden konuştuktan sonra konuyu forumdan açarsam daha çok yardım alabileceğimi iletti tanışma bölümünden kendimi tanıtmak istedim.yaşadığım problemi buraya yazıyorum yanlış ise yetkili arkadaşlarım konuyu taşıyabilir 2016 golf allstar aracımın gizli özelliklerini açmıçtık arka led stoplarım orjinal fabrikasyon tüm ledleri frene bastığımızda aktif ettik anahtar konumu sıfırda iken gündüz ledlerin yanmasınk aktif ettik ve en son arka sinyalleri kendi içinde çakarlı yaptık.Daha sonra fark ettiğimde sinyallerin olduğu kısmın dışa doğru olan kısmındaki iki led gündüz yanıyor fakat gece olduğunda yani auto konumunda kısalar devreye girdiğinde yanmıyor ama frene basınca yanıyor sinyalin yanmasında problem sinyal verdiğimde sarı olarak yanıyor iki led frendede kırmızı olarak yanıyor.resmini çektim yüklemede sıkıntı yaşamazsam daha açıklayacı olacaktır şimdiden teşekkür ederim herkeze