Ben de katılıyorum androidden uzak durulmalı bence de , ben carplayli teyp taktım @zulalyol abiden aldım. birlikte taktık.Andorid den uzak durun uyumlu çalışmaz
Hocam carplay farkı yok bunda, direkt ünite carplayli ve mirrorlinkli.Öyle açtırma vs yok yani. Alıp takıyorsunuz direkt.@muhammedakgunes bana bunun maliyeti ne kadar olur CarPlay farkı nedir
Tam bir fiyat/performans ürünü@muhammedakgunes hocamında dediği gibi en mantıklısı hem görüntü hem performans anlamında. Memnun olmayanına pek rastlamadım.
Hocam ben böyle ses olsun ışık olsun ya da ne bileyim bu tarz şeylerde çok takıntılıyım.Eğerki seste kalite farkı olsa ben ertesi gün çıkarır satardım bu ekranı, ama ses hiç ama hiç değişmedi kalitesi.Bundan eminim yani. @HONEY hocamız da benim araçta test etti sesi, değişiklik yok yani bi kalitesizlik duyamadım dedi. Ben de hiçbi şekilde kalite bozulmadığını düşünüyorum.Olsa direkt farkederdim. Ki siz de fark hissetmedim diyorsunuz..ben de hissetmedim hiç. Sizdeki ekran bildiğimiz 7,5 highline ekranı ise neden değişiyorsunuz ki hocam o ekrandan güzeli mi var?@muhammedakgunes
Ben gerçi ankarada bir vagstorda (başka bir müşteri taktırıyordu)
Test ettim 4-5 dakika takıldıktan sonra
Sizce cihazın kendi ses çıkışında bir faul /kayıp/ kalite eksikliği var mı? Oem fabrikasyon olana göre?
Ben böyle bir fark hissetmedim ?
Sorayım dedim?
oem 8 inç high media yı söküp atıp bu 6,5 carplayli cihazı taktırasım var