Golf 7 J Led Far Hk

ssergens

Üye
İsim
sergen
Herkese Merhaba,

2015 golf 7 comfortline aracıma J led far almak istiyorum. 7.5 ların farı uyar mı? yada Tawian malı taksam sonraları problem yaşanır mı?

Alırken bi Xenon olmasına ve @tuncer_2632 nick'li üyemizin belirttiği gibi golf 7 uyumlu 7.5 farı olmasına dikkat edin. Ampul olarakta Xenon öneririm LED ampullerin performansı biraz daha düşük oluyor zira

O zaman şunu anladım. 7.5 orijinal farı 7 ye olmuyor. Peki REPLİKA  J Led far takıp ampul olarak kaliteli led vs takarsam ilerleyen zamanlarda sorun yaşarmıyım replika f ar tarafından?

7 lere u led farda oluyor diye biliyorum...J led te de diğer arkadaşların dediklerine katılıyorum.Uyumlu olmasi onemli.Ben led ampul taktim gayet hoş.Xenon daha iyiymiş... Muayene falan sikinti onda da.Tercih sizin...

O zaman şunu anladım. 7.5 orijinal farı 7 ye olmuyor. Peki REPLİKA  J Led far takıp ampul olarak kaliteli led vs takarsam ilerleyen zamanlarda sorun yaşarmıyım replika f ar tarafından?
Teknik anlamda sorun olmaz ama verim konusunda tatmin etmeyebilir

Saticilar bile h7 xenon ya da ds2 xenon öneriyor verim için

Baslik acmistim bulmanizi oneririm led li aydinlatma ve xenon lu olarak iki video koymuştum

Geri
Üst Alt