Arkadaşlar 1.2 TSi ve 1.6 TDi motorlarda eksantrik mili sorunu olabiliyormuş (15E7). Aracımda bu sorunun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim acaba? Sıkıntı yaşamak istemiyorum. Aracım 2015 1.2 TSi golf 7.
Olursa haberiniz olur eksantrik sensörü varArkadaşlar 1.2 TSi ve 1.6 TDi motorlarda eksantrik mili sorunu olabiliyormuş (15E7). Aracımda bu sorunun olup olmadığını nasıl öğrenebilirim acaba? Sıkıntı yaşamak istemiyorum. Aracım 2015 1.2 TSi golf 7.
arkadaşımda 1.2 tsi golf var. sıfır almıştı.5 yıldır kullanıyor gram sıkıntısı olmadı. istisnai hataları genelmiş gibi düşünme, olumlu düşün.@vsoner dediğiniz gibi ama kronik bir sorunmuş ben de merak ettim açıkcası
Sensör olduğu için yolda kalınıyor, sensör milin devrinden hareketle piston ve subapları zamanlıyor herhangi bir aksaklık olursa zaten aracınız çalışmaz ecu motor ışığı yakar kontağı çevirseniz de çalıştıramazsınız, kam mili için sizin dikkat edeceğiniz en önemli şey trigerı koparmamak zamanı gelince değişimini sağlamak onun harici yapacağınız bir işlem yok.@bf417 daha önce DH forumda birisi arabasıyla yolda kalmış sensör tam görevini yapmıyor belki de bilemiyorum hocam