💡Kapı Altı Aydınlatma Hk. (Foto mevcut)

oguzkaanvolkan

Katılımcı Üye

İsim
Oğuz Kaan Volkan
BD07CAD4-32F5-4393-A30A-2C0188C12650.jpeg
C341AFAA-119A-474E-B51D-0D3C280831D2.jpeg

Merhaba araci aldigim ilk 3 ay hic farketmedim. Birgun yolcu tarafinda eşim inerken kaan yerde Vw amlemi var onuda sen mi yaptin dedi :)  ne diyor acaba diye dusunurken jeton düştü kapi alti amblem aydinlatma sanırım. Eğilip baktığımda okadar kısık bir siddette yaniyordu ki anca cok karanlik bir sokakta oda belki gorulebilir. Şöför tarafi ise hic yanmiyordu. Suan iki tarafta yanmiyor. Sizce neden olabilir. Pilli desem kapiya oyle bir monte edilmiski disardan cikarmak imkansiz. Tornavidayla falan zorladim biraz ama kırılır diye biraktim(kenardaki zorlama izlerinden belli :D  )Eger pilli degilse neden sönmüş olabilir? Sigortalar saglam baktirdim.

Sorum şu bunu kullanan taktiran sokmesini bilen baglantisi nasildir kendim yapabilir miyim ?

Şurada @Ender abi paylaşmıştı hocam montaj/sökme detaylarını. Konuyu inceleyebilirsiniz :)  

@AhmetCakmak tesekkurler hocam malesef O konuda bahsedilen reflektorun cikartilip yerine aydinlatma takilmasi benimki farkli 

Ustadim bence iyi ki calismiyor

Logolu aydınlatmalı hiç sevmiyorum

@HONEY Hocam logosunu sokeriz ışığından faydalanırız hazir elimizde mal mevcut bu donemde degerlendirilir 🥳

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neden ayrı yer açtırmışki oraya zaten reflektör üzerinde logo olanlarda var piyasada hem reflektörde yanıyor ozaman

Hic bir bilgim yok sadece bunun baglantisi nasildir ic aksamda ve neden yanmiyordur onu meraj ediyorum. Kapiyi sokmek ayri bir mesele tirnaklarini falan kirarim belki ama hadi onu sokerim bir sekilde diyelim baglantiyla ilgili bir bilgi edinmem lazım bunu kullanan bilen birinden :)  @caglar_61

Geri
Üst Alt