Öncelikle aracınız hayırlı olsun, foruma da hoş geldiniz bu vesile ile.herkese merhaba,
forumda yeniyim. yakın zamanda 2018 1.0 dsg higline golf aldım. fakat jant lastik gibi konularda çok bilgim olmadığından üstüne düşmemiştim.
bu jurva jantların orjinal olup olmadığı ve 17" veya 18" mi olduğu konusunda bilgisi olan var mıdır? orjinal mi replika mı olduğu sökmeden anlaşılır mı? jant kapağına bijon kısmına baktım anlayamadım tam olarak.
servise de gittim, pek emin olamadan onlar da orjinal değil dedi. fabrikadan bu jantlarla çıkma ihtimali var mı? replika gibi geldi bana ama size de bir danışmak istedim.
ek olarak takas yapmak isteyen olursa da orjinal dijon jant lastik ile takas yapabilirim, eksiği tamamlarım.
teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 30895
Ekli dosyayı görüntüle 30891
Ekli dosyayı görüntüle 30892
Ekli dosyayı görüntüle 30893
Ekli dosyayı görüntüle 30894
Hocam aracın fabrikadan 17" Dijon jant ile çıkmış olması bu jantların replika olduğu anlamına nasıl geliyor ben anlamadım.servisten aracı tekrar sorgulattığımda 17" dijon jant ile geldiği söylendi. boylelikle durum netleşti jantlar replikaymış. cevaplar için çok teşekkür ederim.
Yani araç fabrikadan 17" Dijon ile çıktıktan sonra orijinal Jurva da takılmış olabilir.@frknyldrm ikisi de aslında. düzgün ifade edememiş olabilirim. aşırı çizik, vw jant logoları kaliteli durmuyor. hatta aracı aldıktan sonra farkettim ki, galiba orjinal jantın şifreli bijonlarını da bir poşetin içinde bagajda unutmuşlar. normal bijon takmışlar. ben aldığım arkadaşa siz mi değiştirdiniz diye sordum, zaten kendisinin 3. aracıymış, ben nasıl aldıysam o şekilde size sattım demişti.
@Negatiwe sonradan takıldığını nasıl anladınız? araç r line diye biliyorum. direksiyonda da aynı logo mevcut.
@frknyldrm gereksiz fotoları kaldırmıştım tekrar ekliyorum. rline diye biliyordum, merak ettim bende simdi. bu fotolardan anlaşılmazsa otoparka inip çekeyim
lastik ölçüleri standart 225/45 R17 94Y
Ekli dosyayı görüntüle 30990
Ekli dosyayı görüntüle 30991
Ekli dosyayı görüntüle 30992
Ekli dosyayı görüntüle 30993
Ekli dosyayı görüntüle 30994
Ekli dosyayı görüntüle 30995
Ekli dosyayı görüntüle 30996
Ekli dosyayı görüntüle 30997