Golf 7 Midline Plus 7,5 Dönüşümü Hk.

ibragah

Üye
İsim
Agâh
Herkese iyi forumlar sağlıklı günler dilerim.

Aracım 2014 Model 1.6 TDI Golf 7 Midline Plus Paketi

Aracıma
7.5 J Far

7.5 Led Stop

7.5 GTI Ön tampon 

7.5 Orjinal Multi Medya Teyp

Direksiyona Gateway ile Tuş Takımı

Bu uygulamaları yaptırmak istiyorum. Fakat aklıma takılan tek soru 7.5 Replika J farlarda aydınlatma sorunu yaşar mıyım? Şuanki farlarım fabrika çıkışlı halojen farlar. 
Maddi durumlardan dolayı önce 7.5 GTI ön tampon ve 7.5 J farları taktırmayı sonra kısa bir süre sonra Arka 7.5 Stopları taktırmayı düşünüyorum. Biraz daha maddi durumum düzelince Teyp ve Direksiyon tuşlarını taktırmayı düşünüyorum. 

Öneri ve fikirlerinizi almak isterim. J Farları en kaliteli nereden temin edebilirim. Farlara Led mi Xenon mu tercih etmeliyim. Replika J farı iyi bir yerden alırsam iyi bir xenon ile aydınlatma sorunu yaşamadan kullanabilir miyim? 

Şimdiden herkese teşekkürler.

merhaba, aşağıdaki ürünler için yardımcı olmaya çalışabiliriz.

7.5 J Far

7.5 Led Stop

7.5 GTI Ön tampon 

Hocam ben j farı daha p.tesi günü taktırdım. Aydınlatma kalitesi olarak ben henüz içine koyacağım ampulu seçmedim. ya Xenon yaptıracağım yada led takacağım. Burda aydınlatma performansınızın halojenden daha iyi olmasını sağlayacak olan faktör de içine koyacağınız ampuldür. Tabii ki far içinde ki mercekler orjinal J fardaki kadar kaliteli olmayacaktır ama halojenden daha iyi bir performans elde etme şansınızın olduğunu düşünüyorum.

@muhammedakgunes kardeşim ve @HONEY hocam içine kayabileceğiniz ampul konusunda daha iyi bilgi verebilirler diye tahmin ediyorum.

J farlar ile ilgili şüpheniz olmasın.Halojen fardan sonra mutlaka daha iyi aydınlatacaktır..Ama beklentiyi karşılamak için ve aydınlatma arttırmak için iyi bir d2s kullanmanızı öneririm.Led farlar ile beklediğiniz performansı alamayabilirsiniz.

Gerçekten herkese çok teşekkür ederim. Halojenden kat kat daha iyi orjinal mercek olmamasına rağmen. Ampul konusunda da bilgi veren herkese teşekkür ederim. Ptesi uygun fiyata bulursam taktiricam inşallah J farı ve GTI ön tamponu

@SEMTuning Fiyat verebilecek misiniz? J far kırmızı GTI olacak. GTI Ön Tampon Sis farı ve GTI Panjur dahil olacak. Bide tampon golf 7 standart beyaz boyanacak. Detaylı fiyatlandırma verir misiniz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt