2013 golf 1.2 dsg yag eksiltme problemi

ahmruf

Yeni Üye
merhaba arkadaslar basliktada belirttigim uzere aracimda asiri sekilde bir yag eksiltme problemi var..arac her bakimdan ciktiginda ortalama 5000 km sonra yag isigi yaniyor ve yag cubugunun ucuna bile yag bulaşmiyor...arabanin silindir kapagini degistirdiler  garantiden yine ayni problem devam ediyor..  ne yapilmasi gerekir tecrubeli arkadaslarin yardimini bekliyorum

okudugum bi kac forumda bu problemleri yasayanlar mahkemeye basvurup davayida kazanmislar

ahmruf dedi:
merhaba arkadaslar basliktada belirttigim uzere aracimda asiri sekilde bir yag eksiltme problemi var..arac her bakimdan ciktiginda ortalama 5000 km sonra yag isigi yaniyor ve yag cubugunun ucuna bile yag bulaşmiyor...arabanin silindir kapagini degistirdiler  garantiden yine ayni problem devam ediyor..  ne yapilmasi gerekir tecrubeli arkadaslarin yardimini bekliyorum

okudugum bi kac forumda bu problemleri yasayanlar mahkemeye basvurup davayida kazanmislar
Değerli Hocam;

Öncelikle aramıza hoş geldiniz.

Benzer bir durumla karşılaşmadım daha önce.

Sanırım bu sorun rodaj döneminde devir aralığına dikkat edilmeyişi nedeniyle de olabiliyor.

Onlar en azından bunu iddia edeceklerdir.

Bu durumda hak iddia edilemez çünkü rodaj kısıtlamaları kılavuzda açıktır.

Sizin davacı olduğunuz durumda bilir kişinin yükleneceği bir nokta olmalı ancak bu kapı kapalı.

Veya Kronik olmalı...

ama değil..

Bu durumda avukatınız kullanıcı kusuruna bağlanmayacak bir neden bulmalı.

Söz gelimi mahkeme kararı ile Doğuş'un Türkiye genelinde ortak servis kayıtlarına ulaşılıp benzer şikayetler yaşayanlar bulunabilir; burdan yola çıkılabilir.

EDİT: Ben yanlış meslek mi seçmişim yahu? &:

@silvershadow hukuk konusu icin tesekkur ederim.. peki bu problemi yasayipta sonra tamir edilerek olayi çözen varmidir? mesela benim silindir kapagi degişti ama yine ayni problem var

ahmruf dedi:
@silvershadow hukuk konusu icin tesekkur ederim.. peki bu problemi yasayipta sonra tamir edilerek olayi çözen varmidir? mesela benim silindir kapagi degişti ama yine ayni problem var
Bu olay değil ama benzeri için yaşananı anlatabilirim.

Manuel araçta kavrama arızası yaşayan arkadaşımız Doğuş'a ve Almanya'daki merkezlerine yazdı.

Servis Müdür kendisini arayıp siz sadece işçiliği verin bz malzemeyi karşılarız sözüne karşılık bağırıp çağırınca işler karıştı.

Yanlış hatırlamıyorsam 11Bin lira olan  hesabın 7 Bini malzeme geri kalanını almaya kalktılar.

Beş para vermedi. Bağırdı çağırdı aracını da tamir ettirip çıktı.

Anahtar kelime şu:

Sakin müşteri olmayın tepenize çıkarlar.

Siz deli olun onlar sizi idare etsinler.

ahmruf dedi:

dün yemekte işyerinden arkadaşım anlattı,

arabasını değiştirmekden bahsediyordu, hayırdır dedim

onda da 2014 highline dsg var,

bir kez yağ eksiltme problemi olmuş, servis sorunu bulup gidermiş

sonra tekrar olmuş, onun da keyfi kaçmış,

dedim yahu bu yüzden araba değiştirilmez,

onun zaten Q3 hevesi var bunu da bahane edecek galiba :)

ama sorunun kronik olduğunu zannetmiyorum,

mühim olan çözümü bulsunlar,

zira sorun yağ olduğundan eksitmesi daha önemli sorunlara yol açmadan bir an önce çözmek lazım...

Segmanların otomobil kullanılmaya başladıktan belli bir süre sonra aşınması veya tahrip olması durumunda silindir bloğu içine sızan motor yağı benzinle karışarak yanar ve motor yağ eksiltir. Sorun sekman larda olabilir

Geri
Üst Alt