FURKAN-34BJK012
Üye
- İsim
- furkan
Herkese iyi forumlar orijinal çift j far almak istiyorum önere bileceğiniz servis harici ikinci el satan yer veya şahız var ise yardımcı olursanız sevinirim
Servis harici çok zor. İki ay önce araştırdığımda 14 bin TL maliyeti vardıHerkese iyi forumlar orijinal çift j far almak istiyorum önere bileceğiniz servis harici ikinci el satan yer veya şahız var ise yardımcı olursanız sevinirim
Servis harci çıkmacılarda, ender elektronik vb. kodlama yapan yerlerde, veya tanıdık varsa yurt dışından temin edilebilir.,Herkese iyi forumlar orijinal çift j far almak istiyorum önere bileceğiniz servis harici ikinci el satan yer veya şahız var ise yardımcı olursanız sevinirim
3 ay önce apo usta taktı. Taktığı aracın sahibi farları çift far beyinlerini kendi servisten almıştı. Apo ustanın söylediği maliyet 14bin. Çıkan Tek j lerideen kötü 5 e satsa 9 binServis harici çok zor. İki ay önce araştırdığımda 14 bin TL maliyeti vardı
Abi varda bu fiyata satabilir mi? Orjinal tek j mi 7bin replika çlft j mi 2500
Yani diyorsunuz ki 1 adet orijinal çift J maliyetine,3 ay önce apo usta taktı. Taktığı aracın sahibi farları çift far beyinlerini kendi servisten almıştı. Apo ustanın söylediği maliyet 14bin. Çıkan Tek j lerideen kötü 5 e satsa 9 bin
Tercih meselesi tabi. Parayı dert etmeyecek bir bütçe var ise veya farklı bir şekilde daha uyguna çıkma, yurtdışı vs çıkan tek j ti de sattıktan sonra toplam maliyeti 5 bin civarlarında bitirilebilir ise ben replika o fiyat yerine 5 bin kabulüm olur ama zor o rakamlaraYani diyorsunuz ki 1 adet orijinal çift J maliyetine,
5 adet replika çift J alınır, üstüne bir de kaliteli xenon / led far ile şımartılır.
(yada 2 adet Osram Ledriving orijinal ürün de alınabilir.)
İş sadece farı almakla bitmiyor.,@Alpyaman Bende biraz detaylı araştırdım yurt dışından bulmaya çalışacağım ebay harici hangi siteden bakmalıyım