Golf 7 Midline Plus 6.5” Carplay Teyp

ibragah

Üye
İsim
Agâh
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. 

Aracım 2014 Golf 7 Midline Plus 

Ben Golf 7.5’lerde olan Carplay’li 6.5” olab teybi taktırmak istiyorum fakat bu teybin yanında gelen bu teybe uyumulu çerçeve rengi piano black. Benim aracımın trimleri fırçalı metalik gri. Aracımdaki gri çerçeveyi bu yeni teybe göre kesip biçme gibi işlemlerle şık bir şekilde uydurabilir miyim? Veya midline plusların trim rengi olan fırçalı metalik gri olarak aynı görünümde veya çok yakın görünümde kaplama var mı? 

Şimdiden tüm forum üyelerine teşekkür ederim.

Bence tüm trimleri piano black rengine boyatın derim. O zaman 6.5 ekranla gelen çerçeveyle tüm trimler uyumlu olur.

@DuzboruDownpipe Boyatmak değilde kaplamada yapılır ama ben orjinal rengi olan fırçalı griyi daha çok seviyorum. Toz ve parmak izide belli etmiyor ve aracın heryer simsiyah olmuyor metalik gri detaylı olması daha çok hoşuma gidiyor. O yüzden böyle bir soru sordum aslında. 

@DuzboruDownpipe Boyatmak değilde kaplamada yapılır ama ben orjinal rengi olan fırçalı griyi daha çok seviyorum. Toz ve parmak izide belli etmiyor ve aracın heryer simsiyah olmuyor metalik gri detaylı olması daha çok hoşuma gidiyor. O yüzden böyle bir soru sordum aslında. 
O zaman 7.5 larda olan ekrandan vazgeçeceksiniz hocam, kendi çerçevenizi kullanabileceğiniz teypler mevcut aliexpresste. Herhangi bir kaplamayla orijinal tona yaklaşamazsınız bence. Diğer teyp modellerinden bakmak sizin için daha mantıklı orijinal trim rengini seviyorsanız.

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle herkese sağlıklı günler dilerim. 

Aracım 2014 Golf 7 Midline Plus 

Ben Golf 7.5’lerde olan Carplay’li 6.5” olab teybi taktırmak istiyorum fakat bu teybin yanında gelen bu teybe uyumulu çerçeve rengi piano black. Benim aracımın trimleri fırçalı metalik gri. Aracımdaki gri çerçeveyi bu yeni teybe göre kesip biçme gibi işlemlerle şık bir şekilde uydurabilir miyim? Veya midline plusların trim rengi olan fırçalı metalik gri olarak aynı görünümde veya çok yakın görünümde kaplama var mı? 

Şimdiden tüm forum üyelerine teşekkür ederim.
Piano black trim kullanan biri olarak ben de fırçalı metalik trimleri daha çok beğeniyorum. 

Kesip biçme işi zor, bence girilmez. Temiz bir şey de çıkmaz

Fırçalı metalik folyolar var fakat tonunun tutması tamamen şans işi. Birkaç farklı markanın ürünü ile deneme yanılma yapılabilir.

Bazı pazarlarda highline araçların bu trimlerle geldiği yazılmıştı forumda, AliExpress'te aradınız mı bu trimi? Belki oradan bulabilirsiniz.

@frknyldrm Yok aratmadım aliexpresste fakat bakacağım. %100 ton tutmasa bile 70-80 ton uyumunada razıyım. 

@ibragah bir çözüm bulabilip paylaşım yaparsan çok sevinirim. Bende aynı konuyu düşünüyordum.

aynı durumdan bende muzdaribim sırf bu nedenle multimedia değişiminden vazgeçtim

@ibragah arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 aydır CarPlay uygulaması hakkında bir çok araştrımam oldu forumdaki arakadaşlar benimle fikirlerini paylaştılar CarPlay midline araç için bir risk olarak gördüm ve sonunda carplaysiz 6,5 inç RCD 330 almaya karar verdim kesme biçme yok renk uyuşmazlığı yok ayrıca android telefonla bağlanıp istediğinizi yapabiliyorsunuz zaten cihazda Bluetooth var video oynatma var benim araçta midlineplus Cihaz geldi önümüzdeki hafta içi montaj yapacağız tecrübelerimi tekrar buradan paylaşırım hayırlı ramazanlar 

B45FEF80-3617-4ACA-AA84-43E7912F9FD0.jpeg

Benim telefon android değil işte 😁 o yüzden carplayli cihaz lazım bana. İnşallah bi çözüm bulabiliriz.

Geri
Üst Alt