muslumbingollu
Üye
Gerek varmı vw de 1100 fiyat aldım daha uygun ve daha sağlam marka?
Orası öyle hocamda 80-90 sana bana 80-90 çok para millet 300-400 bin veriyor arabaya onlarda gidip seramik kaplama vs yaptırıyor anca geleceğe dönüşteki dmc12 modeli olacak komple paslanmaz çelikten malesef ülkemiZdeki vergiler araçları pahalı kılıyor yoksa 30-40 binlik arabalara biniyoruz vaay bir dünya para verdik vernik yanmasın kılcal çizik olmasın olacak bunlar çokta ahım şahım araçlar değil bizde para yokta ondan öyle geliyor boya koruma kaputa bir folyo ver 1000 lira bence çok para max 50 tl wax alsanız max 1 saatte uygulama sürer senede 2 sefer yapsanız ömür boyu yetermuslumbingollu dedi:@erkanwrc hocam işte insanda bilemiyor para tuzagı gibi gelıyo banada sonucta 80 90 binlik araba bi zahmet boya korumaya ihtiyacı olmasın yada ihtiyacı varsa fiyatın üstüne eklesinler fabrikada yapsınlar
Vw'de boya koruma ile marşpiyellere ve kaputa film yaptıran bir dostumuz vardı.muslumbingollu dedi:Gerek varmı vw de 1100 fiyat aldım daha uygun ve daha sağlam marka?
Kesinlikle öyle etkiyi görmüşsünüz, dışarı da çok para kaptırmaya gerek yok gibi geliyor bana, hem uğraşmayı seviyorsanız zevkli de.Golf With Me dedi:Süper bir tavsiye verdiniz Hocam. Tamamen katılıyorum. Kil uygulamadım ama bahsettiğiniz diğer ürünlerle harika sonuç aldım. Kil de alır yaparsam kusursuz olacak. '