Yapmaaa yaa konfor benim için önemli 10 uzerinden kac verirsin konfora[mention=11839]HONEY[/mention] teşekkür ederim konfor biraz azaldı ama yapacak birşey yok artık görüntü için değer [emoji846]
10 üzerinden 7,5 diyorum.. açıkçası doverin konforu yok tek artısı görüntüsü dover görüntü olarak biraz göze hitap etseydi değiştirmezdimYapmaaa yaa konfor benim için önemli 10 uzerinden kac verirsin konfora
Bende Dijon düşünüyordum
Aslında konfor kaybı göreceli hocam. Dikkatli bir sürücü iseniz çukurlara kasislere dikkat ediyorsanız hiçbir sıkıntı yok. Bence bir fark yok.Yapmaaa yaa konfor benim için önemli 10 uzerinden kac verirsin konfora
Bende Dijon düşünüyordum
Makul bir fiyat yazdım gruptan birine gitmiş olsun yabancıya gitmesin@Haktan hayırlı satışlar hocam. Lastiklerin kondisyonu iyi ise fiyat ideal görünüyor.
Dunlop var şuan lastik olarak micheline göre biraz daha sert lastik eminim onunda etkisi vardır@HaktanHocam sattığınız dover Jantlarda Michelin kullanıyorsunuz. Michelin biliyorsunuz baya yumuşak hamurdur, konforludur. Yeni aldığınız dijon da ne kullanıyorsunuz? Konfor farkını lastikte çok etkiler.
Lastik çok önemli bir detay dunlop sert bir lastikBenim 16 dover de dunlop vardı, 40 bin km gitmişti, lastik diş seviyesi hiç gitmemiş gibiydi ancak sertti ve ses yapıyordu, şimdi 17 dijonlarıma nokian aldım, inanın konfor daha iyi gibi bile, ön 33 arka 33 psi basınçla kullanıyorum.