bana göre bu paket, sürüş paketi ve ışık paketinden daha kullanışlı, çünkü bu paketi aracı kullandığımın her anında kullanıyorum, bu paketin en önemli özelliği bluetooth olması, telefon eşleştirdikten sonra artık araç içinde artık telefonla hiç işim olmuyor. özellikle müzik dinlemek için çok faydasını görüyorum. bulunduğum yerde çok fazla radyo seçeneği olmadığı için(sadece trt fm) telefondaki karnaval uygulaması sayesinde bütün radyoları daha kaliteli bir şekilde dinleyebiliyorum, radyo değişimini direksiyondaki kontrol tuşlarından yapabildiğim için radyolar arasında geçiş de yapabiliyorum, ses kalitesi fm frekanstan dinlediğim trt fm den daha iyi, daha canlı, eğer radyo dinlemek istemezsen yine telefona yüklediğim spotify uygulaması sayesinde istediğim albümü veya şarkıyı yüksek kalitede( 320 kbps) dinleyebiliyorum, bunlar bu paketin müzik dinlerken sunduğu avantajlar. telefon görüşmesi yaparken de avantajı var tabi ki , gelen bi arama olduğu zaman dikkatimi hiç dağıtmadan yine direksiyondaki kontrol tuşu sayesinde gelen aramayı cevaplayıp telefon görüşmesini hiç elimi direksiyondan kaldırmadan yapabiliyorum, yine arama yapacağım zaman gözümü yoldan ayırmadan yol bilgisayarından arama yapacağım kişiyi bulup aramamı gerçekleştiriyorum, hem güvenlik açısından hem de trafik cezası yememek için biçilmez bi kaftan, kısacası aracıma binip kontağı taktığım andan itibaren başlayıp araçtan indiğim ana kadar kullandığım bir paket, diğer paketleri hiç bu kadar çok kullanacağımı sanmıyorum