Golf 7 tdi 2014 model triger hakkında

Algoritmix

Üye
İsim
Erdal
Merhaba arkadaşlar teiger 138 binde değişti ancak gergi değişmedi gerwk yok desi usta lakin sabah çalıştırdığımda gergiden sea yapmaya başladı sorum şu triger kaç binde bir değişir ve gergi kayışını hemen değiştirmelimiyim teşekkürler 

Hocam benim bildiğim dizel araclarda 120 binde ikisininde değişmesi gerektiğidir. Bende de aynı araç var 120 binde ikisini de değiştirmiştim. 

Anladım hocam bencede değişmesi gerekirdi peki kaç binde bir değişir triger acaba 

O kişiye usta demek ne kadar doğru., trigeri değiştirip gergi makarasını değiştirmiyorsa aklından zoru var demektir., triger set olarak değişir/değişmelidir., triger kayışı, v kayışı, gergi, rulman, devirdaim pompası komple değişir..

Gergi dwğişmemesi halinde ne gibi zatar verir ısınınca ses kesiyor

Hocam işin özü sen git Triger dışında @forzaGilles in yazdığı parçaların tamamını değiştir. O ustaya da bir daha gitme.

arkadaşlar peki servise götürsem anlarlar mı değişip değişmediğini çünkü önem arz ediyor bu durum ama keain benden önceki sahibi 138 binde trigeri değiştirmiş ama gergiyi değiştirmediğini kesin biliyorum 

Anladım arkadaşlar forzagilles tşkler aynen bir daha o ustaya değilde servise gidwxwm artık 300-500 fazla olsun kafamız rahat olsun 

Anladım arkadaşlar forzagilles tşkler aynen bir daha o ustaya değilde servise gidwxwm artık 300-500 fazla olsun kafamız rahat olsun 
4-5 ay önce bir arkadaş serviste değiştirdi., servise gitmeden önce sanayide 2-3 yerden de fiyat almıştı., servis ile dışarsı arasında 300-500 fark vardı., fakat servis triger kayışı, v kayışı, rulman, gergi makarası, devirdaim pompası komple değiştirmişti., dışarda aynısını yaptırmaya kalksan belki de daha pahalıya gelicek diyordu.. serviste şuan kampanya var; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kampanyalar/Zubizu-Servis-Kampanyasi.html 

Moderatör tarafında düzenlendi:
Kitler tiriger de kopar...

İşte ben bu yuzden usta yok diyorum aslında söylenecek o kadar çok şey varmı muhtereme şaka gibi onca işçilik motorun neredeyse 4te 1 ni sök 3 kurustan kaç muhtemelen dediği lafta yazıktır bu idare eder sen bin böyle demiştir veya aklınca öyle düşünüp bu şekilde iş yapmış terbiyesiz...

Şimdi haybeye büssuru işçilik masrafı çıktı... 

Tavsiyem bu şekilde binmeyin araca ve biran once servise gidin yapılsın bence triger kayısıni da değiştirin tamm sağlam parça ama kayış para değil zaten sök tak deforme olabilir riske atmayiniz... 

Ayrıca araçlarda tiriger kayısı kopmaz sistem kusursuz işlediği sürece ne zman kopar parçalardan biri bozulur kitlerse işte o zman  sifır kayış bile dayanmaz... triger değişimi demek sistemin komple değişmesi anlamına gelmeli ki zaten motor sokuluyor her zman olacak iş değil....

Buna benzer birşey de başımdan geçmişti O yüzden baya sinir oldum hayırlısi olsun en azından fark ettiniz ve citti sonuçlar doğurmadan önleminizi alırsınız umarım 

Saygılarımla 

Moderatör tarafında düzenlendi:

Geri
Üst Alt