enesdemiray
Üye
Herkese selamlar. Arkadaşlar haftaiçi internette bir sayfadan bir ürün sipariş ettim. Ürünü kargo şirketinde teslim alıp, ürünün ücretini orda ödemek istediğimi belirttim ve satıcı da şube teslim olarak yapmış kargoyu. Az önce kargoyu teslim aldım ve adamın dolandırıcı olduğunu anladım. Şöyle örnek vereyim iphone telefon alıyosunuz içinden elma çıkıyo, benimki de o hesap Ama kargoyu alırken, orda çalışan arkadaş benden hiçbir ücret talep etmedi. Yani ne ürünün ücretini ne de kargo ücretini. Ben de hemen kargoyu orda açtım ve tahmin ettiğim görüntüyle karşılaştım. Hemen iade etmek istediğimi söyledim. Ramazan dolayısıyla sitemi erken kapattıklarını söyledi, yarın iade yapabilirsiniz dedi. Paketin üzerine baktığımda kargo tutarı 240 lira yazıyodu, dediğim gibi hiçbir ücret alınmadı benden. Gönderici numara, isim vs yazmıyodu. Bu konuda kargo şirketinden yana başım ağrıyabilir mi ? Yarın bi gün arayıp yanlışlık oldu o kargonun ücreti vardı vs diyebilirler mi ? Müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamıyorum, o yüzden size sorayım dedim.
Moderatör tarafında düzenlendi: