Hüseyin380 Üye Katılım 12 Ara 2015 Mesajlar 79 Tepkime puanı 0 İsim Hüseyin 23 Ara 2015 #2 Sent from my iPhone using Tapatalk
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,741 Konum İstanbul İsim Yusuf 23 Ara 2015 #3 @Hüseyin380 Servisten alabilirsiniz hocam. Ya da ender elektronik.
yusuf Yönetici Katılım 5 May 2015 Mesajlar 10,488 Tepkime puanı 2,741 Konum İstanbul İsim Yusuf 23 Ara 2015 #4 Orhan Hoca dedi: @Hüseyin380 Servisten alabilirsiniz hocam. Ya da ender elektronik. Genişletmek için tıkla ... endere baktım ben bu üründen yok orada. vw resmi sayfasındaki ürünlere de baktım orada da yok. varsa çinde vardır. Genişletmek için tıkla ... Hocam enderin orjianl sis farı setinde var bu parça. Ayrıca servise de bu parça kırıldı diye siparişi verilip alınabiliyor. Aksesuar olarak değil
Orhan Hoca dedi: @Hüseyin380 Servisten alabilirsiniz hocam. Ya da ender elektronik. Genişletmek için tıkla ... endere baktım ben bu üründen yok orada. vw resmi sayfasındaki ürünlere de baktım orada da yok. varsa çinde vardır. Genişletmek için tıkla ... Hocam enderin orjianl sis farı setinde var bu parça. Ayrıca servise de bu parça kırıldı diye siparişi verilip alınabiliyor. Aksesuar olarak değil