bnyamnclak
Üye
Kendiniz yapabilirmisiniz bilmiyorum fakat mümkün olan en kısa sürede halletmenizi öneririm., tavan, koltul vs.. her yeri su içinde bırakır., Mümkünse orjinal alın., almadan önce mutlaka servisten fiyat alın., bazen hiç beklemediiğimiz bir parça dışarısı ile aynı rakamlara olabiliyor., serviste şuan yedek parça ve işçilikte kampanya var; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kampanyalar/Zubizu-Servis-Kampanyasi.htmlGolf 7 Aracımdaki Arka Bagaj daki körüğün tırnağı kırılmış altından içeriye su alıyor kendim temin edip değişimini yapabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı veya temini konusunda yardımcı olabilecek biri varmı
Ekli dosyayı görüntüle 32196
Ekli dosyayı görüntüle 32197
Aynen hocam az önce tekstilkent avek ile görüştüm körüklerin tanesi 44₺Kendiniz yapabilirmisiniz bilmiyorum fakat mümkün olan en kısa sürede halletmenizi öneririm., tavan, koltul vs.. her yeri su içinde bırakır., Mümkünse orjinal alın., almadan önce mutlaka servisten fiyat alın., bazen hiç beklemediiğimiz bir parça dışarısı ile aynı rakamlara olabiliyor., serviste şuan yedek parça ve işçilikte kampanya var; https://binekarac.vw.com.tr/tr/kampanyalar/Zubizu-Servis-Kampanyasi.html
O parça durup dururken tırnağı kıralmaz, büyük ihtimal yıkamacıların marifeti..
Para değil., dışarda yan sanayi olanı o fiyata vermezler..Aynen hocam az önce tekstilkent avek ile görüştüm körüklerin tanesi 44₺
işçilikte 45₺+KDV.
Çift Körük + İşçilik Toplamda 125 130₺
Yetkili servisine yaptıracam hocam sanayi sanayi dolaşıp anlayanı bulana kadar kafam rahat olur hem verdikleri ücret X bi firmada arıştırmaya değecek bi durumda yaratmıyor@bnyamnclak ben gecen gün değiştirdim heryeri su olmuştu tavan koltuk tabana bile geldi 85 liraya servistenaldım sanayide taktırdım işi bilen birine taktırınız zor içinde birsürü kablo var
@bnyamnclak benim arabanın körüğü de kırıktı aynı yerden ve ben geç fark ettim. Neticesi tavan su aldı. Parçanın maliyeti 30 lira mı neydi ama işçiliğe 200 lira bir bedel ödedim.
hocam benim arabaya kamera takıldıktan sonra sızdırmaya başladı,aynı şekilde sizdemi oluyordu öncedenGolf 7 Aracımdaki Arka Bagaj daki körüğün tırnağı kırılmış altından içeriye su alıyor kendim temin edip değişimini yapabilirmiyim acaba bilgisi olan varmı veya temini konusunda yardımcı olabilecek biri varmı
Ekli dosyayı görüntüle 32196
Ekli dosyayı görüntüle 32197
Tavanda arka sileceğin hortumu var kablo çekerken ona zarar vermiş olabilirlermi acaba ondan dolayıda yapabilir belki hocam bagajdaki körüklerin sağlam isehocam benim arabaya kamera takıldıktan sonra sızdırmaya başladı,aynı şekilde sizdemi oluyordu önceden