P purista Yeni Üye Katılım 5 May 2020 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 İsim Melih 12 May 2020 #2 Merhaba golf7 aracımı alalı daha 2ay oldu böyle bir hata ile karsılastım ne yapmam gerek bilgili olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
Merhaba golf7 aracımı alalı daha 2ay oldu böyle bir hata ile karsılastım ne yapmam gerek bilgili olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim
forzaGilles Moderatör Katılım 26 Kas 2015 Mesajlar 6,251 Tepkime puanı 8,646 Konum İstanbul İsim Ali Araç Golf Mk7 1.6 TDI 110ps Highline /Tungsten Silver Metallic 12 May 2020 #3 purista dedi: Merhaba golf7 aracımı alalı daha 2ay oldu böyle bir hata ile karsılastım ne yapmam gerek bilgili olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 32215 Genişletmek için tıkla ... Ekranda “2 mesaj” yazan yere basın plaka veya başka yerin ampülü patlamıştır.. Moderatör tarafında düzenlendi: 12 May 2020 Upvote 0
purista dedi: Merhaba golf7 aracımı alalı daha 2ay oldu böyle bir hata ile karsılastım ne yapmam gerek bilgili olan arkadaslar yardımcı olursa sevinirim Ekli dosyayı görüntüle 32215 Genişletmek için tıkla ... Ekranda “2 mesaj” yazan yere basın plaka veya başka yerin ampülü patlamıştır..
KS KS P purista Yeni Üye Katılım 5 May 2020 Mesajlar 17 Tepkime puanı 2 İsim Melih 12 May 2020 #4 Plaka diyordu. Orayı kontrol ettireyim ozaman. Aracın bakımına 200km kaldı bu arada istanbul avrupa yakası önerdiğiniz bi yer var mı Upvote 0
Plaka diyordu. Orayı kontrol ettireyim ozaman. Aracın bakımına 200km kaldı bu arada istanbul avrupa yakası önerdiğiniz bi yer var mı