Hocam öncelikle geçmiş olsun birkaç şey paylaşmak isterim öncelikle benimde bir arkadaşımın başına gelmişti. Peugeot suv aracında oda 2500km de yaşadı bu durumu servise gittiğinde depo değişecek demişler sanırım depoda sızıntı olmuş nasıl olmuş daha yeni araçta bende bilmiyorum degistiklerinde geçmiş. bir diğer yöntem adblue iptal edilebiliyor motora sinyal gönderiliyor yazılımsal olarak. Benim ilk aklıma gelen yazılımsal bir sorun olduğu sonrasında Bi deponuzu kontrol ettirin ne olur ne olmaz yaşanmış olay
Not : Adblue ne kadar basit gibi olsa kendiniz doldurmadan önce servise sormaliydiniz adblue sivisinin yaklaşık %70 i su geriye kalanı Üredir yani benzin istasyonlarinda dışarıda güneşte kalan bu sıvılar bozulabilir eğer oradan alıp doldurduysaniz bundan sonra dikkat edin.
Not 2: Adblue doldururken ağzına kadar doldurulamaz belki biliyorsunuzdur ama söyleyeyim dedim.
Not 3 : Aracı bu şekilde kullanmak sakıncalı. Eğer ki tamamen biterse içinde motor kendini kitler en yakın zamanda servise gidin saygılarımla..