Dab anten hakkında?

caglar_61

Katılımcı Üye

İsim
Caglar
Dostlar Golf 7 araçlarımızda dab anten oluyor mu? Hiç bilgi bulamadım bununla ilgili yoksa şayet taktırsak neyi değiştirir fayda sağlar mı bize? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Geçenlerde bol opsiyonlu bir Seat Leonda görmüştüm . Bagaj kapağı altında sağ ust köşeye montesi olmuştu. Sanırım araçra ses sistemi de vardı. 

Kendi aracımda Dynodua ses sitemi var ama Dap anten var mı yok mu hiç merak etmemiştim fırsatım olursa bakacağım resimdeki yerde zaten , resim ekleyeyim Belki yardımcı olur konunun geneli için [emoji4] 

8acab83221aa6d51cbc63824cd0443d6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Dab anten ile ülkemizde kullanılacak alt yapı var mı? Yani olsa bile çalışır mı? Benim bildiğim uydu kalitesinde karasal yayın yapılıyordu ama farklı işlere de yarıyormu bilemedim.

@İlker34 Türkiye de henüz bu hizmet yokmuş çamlıca tepesine yeni kurulan vericİde bununla ilgili bi çalışmadan bahsedilmiş ama detay bulamadım.fm bandındaki gibi haşırtı huşurtu olmuyor cd kalitesinde müzik dinleniyormuş bu teknolojinin ülkemizde hayata geçeceğini sanmıyorum

@Ender bende var o zaman bu dap anten ne ise yaradigini bilmedigim parcadan :)

Ender abinin fotosunu attigi parca normal standart anten olmasi lazim sagli sollu. Arka cam rezizstansinida anten olarak kullaniyorr hatta

Ender abinin fotosunu attigi parca normal standart anten olmasi lazim sagli sollu. Arka cam rezizstansinida anten olarak kullaniyorr hatta
Bence de standart olanı bizdeki. Her ne kadar araçta Dyno olsa da Yerel Radyoları ve Türkiye şartlarını düşününce vw Dap koymamıştır diye düşünüyorum.

Geri
Üst Alt