arfkync dedi:
Arkadaşlar bugün Vw bayiden aracın işlemlerini yaparken sıfır araçlar için kampanya dahilinde bir paket önerdiler 1000 tl+ kdv diye 6 kalemden oluşuyo......
1-NANO BOYA KORUMA (KOMPLE SERAMİK KAPLAMA)
2-NANO KİR VE LEKE ÖNLEME (KOLTUK VE DÖŞEME UYGULAMASI)
3-MOTOR KORUMA
4-KOMPLE KAPUT 3M ŞEFFAF KORUMA KAPLAMA TAM KAPUT
5- ÖN CAM HARİÇ KOMPLE CAM FİLMİ .......
Ben can filmi hariç kdv dahil 750 TL 6 taksit'e anlaştım..düşünceleriniz nedir ???
Değerli Hocam;
Bu konuda yaşanmış en az 10 örnek var. Hepsi de olumsuz
Olumlu olanlar ne yapıldığıyla ilgili en ufak fikri olmayan, kandırıldığını dahi anlayamayacak derecede bilgisiz olanlar. Eğer bir istisna çıkarsa Amennah.. ama daha görmedim.
Sadece telefon açarak boya korumayı kim yapacak?
boya koruma ürünü olarak ne kullanılacak?
bu iki soruyu sorun lütfen..
Birinci sorunun yanıtı olarak:
servisin taşeron olarak asgari ücretle çalıştırdığı ve hiç bir uzmanlığı olmayan vasıfsız çalışanları"
yanıtını vermeyecekler elbette
size servisimizde yapılacak ve garantili diyecekler.
Ancak bir dostumuz hiç unutmam marşpiyellere ve kaputa yaptırdığı filmler ilk yıkamada kalkınca ve boya koruma dedikleri şey benek benek olunca aracın her yanı şoke olmuştu.
benim de yönlendirmelerimle Doğuş merkezle görüşüp bir başka "profesyonel" firmada bunları söktürdü ve yepyeni aracın orijinal cilası da gitti pek tabii.
Her zaman söylerim ve söyleyeceğim serviste hasar elbette, bakım kesinlikle ama değil boya koruma yıkama bile asla..
Biliyorum ki servise nasılsa orada yıkanacak diye kirli götürür herkes.
Ama benim gibi bir kere yıkama yaptırıp kaputta boydan boya bir çizikle gelince.... bir daha asla diyerek, yıkayıp götürdüm her defasında yıkama istemiyorum diye not aldırdım.
(bir dostumuzun da aracı çekerken yıkamada arka çamurluğu vurmuşlardı)
Muhammed Hocam da güzel söylemiş su bile tutturmam.. Basınçlı suyla AlimAllah cam lastiklerini parçalarlar...
Kısacası hocam..
Boya koruma evet kesinlikle gereklidir. Ancak ehil ellerde ve kaliteli malzemelerle evet... Uygun fiyata evet.
Diğer geri kalanlar göz boyamadır..
İnanmıyorsanız şunu sorabilirsiniz:
"Ben motor koruma ve koltuk koruma istemiyorum. fiyat ne olur?"
Alacağınız yanıt
1. Bu paket halinde bozamayız.
2. Fiyat değişmez.
Kimse ama kimse fiyat kırmayacaktır bunun için; kırsa da normal pazarlık payını düşeceklerdir.
Boya koruma hariç hepsi büyüklere masallar kavlindedir.
İnsanların heyecanlarını kullanıyorlar resmen sömürüyor bu düzenbazlar..
İnanmayın