Hocam tecrübelerinize dayanarak bir sorum olucaktı bende replika u far var olduğu yerde araba sağa sola ceviriyorum fakat viraj aydınlatması yanmıyor onun yanması için ne yapabilirim aracım midline plus yada boş paket olduğu içinmi yanmıyordur ?yaklaşık 2 senedir kullanıyorum. farklı modellerde led kullandım. standart ampüle göre verim daha yüksek oldu bikaç çok kötü led dışında
Köşe aydınlatma ampüllerini led yaparsanız asıl işlevi olan aydınlatmayı kaybedersiniz.,Arkadaşlar bi-xenon farlarımda h7 tip köşe ampullerini nasıl beyaz yapabilirim yapan arkadaşlar var mı?
Arıza ışığı yakmadı ilk kullanımımda. Malum sürekli yanık kalan bir ampül-led değil. Ama 3-4 dakikadan uzun süre kesintisiz yanarsa arıza ışığı yaktı, daha sonra kontağı kapat aç yapınca söndü.@mustafacagri ariza isigi mevzusu var birde yakarmi acaba
Bixenon farlarda bu ampüle ilgili elektrik tesisatı olduğu için yanmakta. Ama bixenon olmayan araçlarda viraj-dönüş farını sis farı üstünden sağladığı için farlarda bu tarz bir elektrik bağlantısı yok. Sizin sonradan elektrik bağlantısı yaptırmanız gerekmekte.Hocam tecrübelerinize dayanarak bir sorum olucaktı bende replika u far var olduğu yerde araba sağa sola ceviriyorum fakat viraj aydınlatması yanmıyor onun yanması için ne yapabilirim aracım midline plus yada boş paket olduğu içinmi yanmıyordur ?
Hocam "viraj aydınlatmasına led olur mu" içerikli konularda dikkat ediyorum,özellikle gelip mesaj yazıyorsunuz. Ben de özellikle gelip tecrübe ettiğimi, bulduğum Optimum çözümü aktarmaya çalışıyorum... Fotoğraflarla da daha önce atmıştım oluşan durumu... Evet bilginiz birikiminiz var, birçok konuda bilginizden faydalanıyoruz çok teşekkür ederim. Ama bazı konularda tecrübe etmeden ısrarla farklı yerlere yönlendiriyorsunuz soru soran kişileri... Bu zamana kadar 5-6 farklı led denedim, mavi boyalı ampülü denedim. Sonunda varolan halojen ampülden hem görüntü hem performans anlamında daha başarılı sonuca ulaştım, paylaştım... Viraj farına taktığım ledin fotoğrafını önceden de size cevap olarak atmıştım, yine atayım, yine inceleyin. Işık performansı anlamında halojenden bariz üstün. Işık dağılır görevini görmez, boşa uğraş vs dediniz madem, kesilme çizgisine bir bakın derim... Yorumlarınızı bekliyorum...Köşe aydınlatma ampüllerini led yaparsanız asıl işlevi olan aydınlatmayı kaybedersiniz.,
Maviye boyanmış halojenlerde aydınlatma sağlamayacaktır.,
Tek çıkar yolunuz Philips Xtreme Vision H7 (daha iyi aydınlatma performası için)
veya Philips White Vision H7 (daha beyaz tonda ışık için) olabilir.,
Diğer alternatifler zaman ve vakit kaybı boşuna masraf olacaktır..